Brothers In Arms: HH - rombolható környezet

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 20.
  • Videó
Új videó látott napvilágot, amely a Gearbox által fejlesztett Brothers In Arms: Hells Highway rombolható környezetét hivatott bemutatni.
Új videó látott napvilágot, amely a Gearbox által fejlesztett Brothers In Arms: Hells Highway rombolható környezetét hivatott bemutatni.


A sorozat harmadik részében a II. világháború egyik legvéresebb csatáját élhetjük át. Hősünk ismét egy osztag élére áll, akik az életük árán próbálják kivívni hazájuk dicsőségét. A most megjelent videó a környezet teljes rombolhatóságát csodálhatjuk meg, a szemünk láttára repül szét a fa apró darabokra, a robbanó épület darabkái borítják be az eget. Úgy tűnik, a fizikára nem lehet majd panaszunk az augusztus 31-én megjelenő játékban.
36.
torolaci
de a vanguard az nem volt pc-n ezé nem tudtam:) am afrikát télleg jó lenne feldolgozni... cod2-n kívül ( az 1 pályáira már nem is emlékszem olyan régen volt:) lehet ott is volt) nem nagyon használta senki
35.
Aramisz93
#34: A Vanguardba is Market Garden volt...jó mondjuk nem dolgozott fel belőle mindent de akkor is...én egy oylat is el tudnék képzelni hogy az Afrikai frontokra költözne valamelyik játék
34.
korirchun
szép de nem fogja bírni a gépem :S
33.
torolaci
32: jah market garden, de miért megint? én még csak a MoH Airbornba találkoztam a MG-vel az is csak 1 pálya volt. az előző BiA-k meg Normandiába vannak.
32.
westZsolt
Szinekkel semmigond szépek, nem ien sőtétt szarok,és igen az a torony :S lekelett volna repűlnie onnan :D de Egész jóó :D
31.
Aramisz93
#28: Már megint a Market Garden? pfff
29.
suti_88
ma néztem az elit alakulatot, és rájöttem, hogy a II. világháborúnak persze csak játékokban még mindig mekkora a hangulata. És az is igaz, hogy az aurópai hadszintér oskkal jobb, mint a csendes óceáni. és remélem ,hogy ez a játék méltó lesz spielberg ryan-jéhez, vagy az elit alakulathoz....ugyanis hatalmas esély van a kezében, mod a cod vagy moh soroztot a földbedöngölje
27.
torolaci
nem is csata hanem egész hadművelet lesz: Market Garden
26.
Aramisz93
Ja melyik csata nem volt véres és nagy?
25.
Madd Dogg
"A sorozat harmadik részében a II. világháború egyik legvéresebb csatáját élhetjük át."

Könyörgöm, ha már említed, akkor írd is oda, hogy melyiket. Ez így érdekes :D
24.
Gyurk
Arra vagyok kíváncsi hogy hogyan oldják meg a fedezék rendszert és a csapat irányítást PC-n mivel BiA-ban a joob egér gomb a csapat irányítás de a fedezékrendszert is jobb egérgombra kéne tenni mint R6:V2-ben.

Érdekes lesz.
23.
kancsoka
Ez a játék is olyan lesz mint most nemrég volt a Rainbow Six Vegas 2 h aalapból FPS nézet van de mikor fedezékbe vonulsz akk kivált hátulnézetre???!!Bár a videóból nézve bizti ugy lesz kül szt nagyon állat lesz szt is verni fogja a cod-ot!!
22.
watto
egy rakétától télleg eldőlhetett volna a templomtorony.. arra már nemfutotta a brother in arms-nál? :D
21.
dzsiádzsó
Sokkal élethűbb mint a Battlefield, ahol furó szedem szét a ház oldalát, mégis pl: épület robbanásai a Bad Company-ba szebbek, no meg a füst effekt. Na mindegy majd meglátjuk, a végén ugy is mindenki COD-ozni fog : ))
19.
watto
firefox... húde hosszú szó... eztis rövidíteni kell -.-'
18.
wolf15
#18 Pedig ott van.Nekem is FF3 van és lejátssza;)
17.
Glek
Ez nagyon állat lesz. Az előző részekkel is sokáig elvoltam. Igényes kis FPS-ek.

A videó viszont eltűnt. Nekem nem jelenik semmi, üres a helye. (FF3-at használok, de Operában se jobb)
16.
coderman
Mikor tavaly láttam belőle screeneket le esett az állam, ma már nem esik le egy Crysis mellett :P Viszont szerintem jó játék lesz, az első részébennagyon tettszett, hogy vittek egy kis stratégiát az fps műfajba. Plusz rombolható környezet => nem lesz ez rossz :)
15.
Dcrysis02
12:Irtam hogy Mass effect?? :SSS bazz öregedek mert nem vettem észre.
14.
tjames
#5: nemtom mire gondolhatsz... nekm nagyon bejön. Tökéletesen ki fogja tölteni az idő a CoD5-ig! :)
13.
Detroid
*11 suti szerintem ez a 2. következő generációs játék az 1. a crysis :D
12.
Chase
nem hiszem el... :S emberek

máris jön a sok nép hogy nincs benne AA mint a Mass Effectnél :

szerintem semmi gond nincs a grafikávaé

az nekem is feltúnt hogy a színek elég élénkek de szerintem ezen lehet állítani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...