Mégis elkészülhet a Metal Gear Solid 5

  • Írta: Daks
  • 2008. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Snake története mégsem ér véget a negyedik résszel, a kiadó ugyanis már nagyba tervezi a folytatást. Hölgyeim és Uraim, jön a Metal Gear Solid 5!
Snake története mégsem ér véget a negyedik résszel, a kiadó ugyanis már nagyba tervezi a folytatást. Hölgyeim és Uraim, jön a Metal Gear Solid 5!

A nagy hírt Ryan Payton, a Konami egyik befolyásos munkatársa fecsegte ki a 1UP magazin munkatársainak. Ahogy ő fogalmazott, "sok betöltetlen űr van még az MGS univerzumban" - majd hozzátette - "félreértettek valamit, akik azt mondták, hogy a negyedik rész az utolsó Metal Gear Solid játék - ez inkább csak Snake történetének a befejezése."

Az interjún hallottak alapján könnyen elképzelhető tehát, hogy már most megvan a kiadó elképzelése a Metal Gear Solid 5-ről. Azt nem tudni, hogy új főszereplőt kapunk-e, vagy az ötödik rész az előzményeket fogja-e bemutatni, de reméljük hamarosan felfedik a nagy titkot.

Érdekel milyen lett a Metal Gear Solid 4?
Olvasd el Ca$h cikkét itt, a Gamekapcson!
44.
44.
joykiller
#46: Fel tudok mutatni képzeld. 23 évesen boltvezető vagyok a saját erőmből. Te kis GYÁRI MUNKÁS!!
43.
43.
joykiller
Köszönjük EMESE!!!! ENNYi!!!
42.
42.
Malazia
Joykiller te tróger..Sejtettem hogy dedó lehetsz..ennyi ésszel...a családdal semmi baj,remekül vannak,és ők is játszanak konzollal...miért fáj..majd ha valami kurva nagy dolgot tudsz felmutatni az életben,akkor majd ugathatsz...más termékét munkáját lehordani,ehhez értesz csak...ha nem tetszik,ne olvasd,és ne kommenteld..itt senki se a negatív hangú kritikákra a kiváncsi..de mindig van egy-két ilyen kis szarházi semmirekellő takony,aki okoskodik,és véleményt nyilvánít..ki vagy te hogy fikázz bármit is..?

Inkább csöndben húzd meg magad,mielőtt bajod esik...
41.
41.
joykiller
#44: 32 évesen talán már családdal kellene foglalkozni nem? Nem pedig itt osztani az észt.Egy begyöpösödött kocka lehetsz. (amúgy 85-ös vagyok)

Amúgy mért fáj az neked hogy fikázom az x-et? Én azt sose tekintettem konzolnak.Csúnya is, hangos , semmi formája nincs. csak annyi hogy a játék ingyen van rá.
40.
40.
Malazia
Joykiller te tróger....76-os vagyok te kis gizda...nahh és te

39.
39.
joykiller
#42:képzeld én is magam dolgoztam meg a ps3ért és a hd tvért hozzá.

áruld már el hogy hány éves vagy te szarf@szu! én már akkor konzoloztam amikor te még csak a bilit huzkodtad magad után.
38.
38.
Malazia
joykiller..akkora arcod van kiskomám,fussunk már össze egyszer..hozhatod a haverjaidat is..legyen aki hazaviszi anyukádnak a összevert kicsi fiát...rendben..élőben legyél ilyen vicces..lehet szemtől szemben majd nem lesz kedved nevetni...figyelj csak te IQ-betyár..műveltebb vagyok nálad..nem szidom a ps3-at...sőt,nagyon korrekt kis masina..és van hozzá pár játékom..képzeld gyáriba,csakúgy mint X360-on...amiért megdolgoztam,és nem anyu vette meg nekem,mint neked te kis takony..mind a két konzol nagyon király...érted???

Idióták császára...bárhol bármikor..érted??
37.
37.
Aramisz93
#40: Nem érted mit írt?
36.
36.
joykiller
#38:jo tudni hogy akinek boxa van ö is egy paraszt, érdekes nézöpont

véleményed szerint az összes konzolos paraszt??

ha igen vagy nem, megindokolhatnád
35.
35.
joykiller
#33: de kemény kis puding vagy. fáj az igazság, hogy sz@r a géped? ne vedd ugy magadra mert az idegtöl még elvisz egy szivroham. elöfordul az életbe hogy sz@r döntéseket hozunk ugy mint te is a box vásárlással. gondolom te is a warez matyik táborát szaporitod, mert hát a játék ingyé van rá.

szánalmas vagy hogy ilyeneken felhuzod magad!!!! miközben-e sorokat irtam jot röhőgtem azon hogy van egy olyan idiota mint TE akit igy fel lehet idegelni

u.i: ne akarj velem találkozni mert visszapostázlak a boxodban az ms-hez
34.
34.
demon68
viszont itt a cáfolat, hogy van olyan paraszt is aki ps3-at vett. ez azért öröm
33.
33.
demon68
nekem xboxom van de komolyan mondom néha már szégyellem magam miatta. nem azért mert rossz lenne, sőt nagyon jó, de ha körülnézek fórumon olyan mintha minden büdös paraszt xboxot vett volna és 0 tudással fikázza a ps3-at, csak azért mert neki xbox-a van.
32.
32.
Aramisz93
#35: Lehet, hogy Ázsiába meg Európába többet adnak el ps3ból mint x360ból...de az összeladásokban ( mindent beleszámítva) nagyon messze egymástól a két gép...a wiitől meg még messzebb...az meg várható volt, hogy Japánba meg a többi ázsiai országba nem fognak xboxot venni. Ps2 pedig tudom, hogy él és virul ajánlom is hogy éljen és viruljon mert nekem is az van
31.
31.
G Logan
29 az mind jô és szép amit irsz de azt elfeljted hogy a xboxal szembe a ps2 él és virul és még mindig rengeteg embernek van pl az eu ban és ázsiában a mai napig több játékot adnak el psr2e mint xbox360ra, amit meg a gyökér irt az is igaz az eu ba átvette a vezetést a ps3 azsiába meg mikor ki jöt már akkor vezzettet pedig a xbox360 nak több mintegy éves elönye volt és még is csak a usába menö szoval inkább néz utána azután okoskodj.
30.
30.
G Logan
Szerintem se rossz gép a box pedig én ps fan vagyok,de be kell látni egyenlöre grafikailag semmi külömbség nincs. A mgs4 se lett komolyabb a box nál ha nem 50 gb lenne szerintem biztos eldöcögne rajta , amit ps3 javára irnák hogy halkabb megbizhatobb dizájmnosabb meg a blue ray mert a dvd tényleg a végét járja és ez nem csak a én véleményem elég ha a pc-s játékokat nézük alig elég egy dvd dl vagy kevés hiába sokkanak nem tetszik.
29.
29.
Malazia
Te egy tetves buzi vagy 30...foglalkozz a ps3-addal te hernyó,és ne szidd a másét...mi jogod van beleugatni bármibe is..neked a ps3 a jó...oké..rendben,nincs is ezzel semmi baj...de ne szidd a másik konzolt te kis csicska..komolyan összefutnék veled,hogy a pofámba ugassál,mielőtt eltörném a szaros nyakadat..ami ps3-hoz kapcsolódó cikk,oda kommenteljél te szerencsétlen..hány éves vagy te kis szarcsimbók..? Visszaverlek anyádba...
28.
28.
Pain
Hát azért ha jön új xbox azzal egy darabig a ps3 még képes lesz felvenni a versenyt. Nem mondom hogy sokáig versenyképes lesz, de addig kihúzza, majd mellette amíg jön a ps4. Amugy abban igaza van hogy a metal gear közel nem használja ki a ps3 tudását(10% azér enyhén marhaság), de kb a tudásának a fele lehet kihasználva vagy még annyi sem. (Multkor olvastam prohardveren ha jól emlékszem.) A box pedig kezdi elérni a maximumot. Én nem fikázom, mer a Gears of War nagyon bejön nekem és szívesebben nyomnám boxon mint pc-n.
27.
27.
joykiller
#29: sci-alapu a story(fps,rpg stb..)

lehet hogy 6évig huzza de kinyirják majd mint anno az 1 gépet egyik naprol a másikra, amugy europába a ps3 lenyomta az xet már összeladásba, pedig 1 év elönye volt, pedig az x startolt elöbb. hogy lehet ez hmm??? azért mert a PS örök, a ps2re a mai napig készülnek gamek, a fifa pedig 2010 ig jönni fog rá.
26.
26.
Aramisz93
#28: Aha szóval a 90% sci-fi a 10% autós meg sport...és akkor milyen többi? EZ MÁR 100% együtt te nagyon okos...látom már első osztályba megbuktattak matekból...és ez is hülyeség hogy a 10%át használja ki a Playstation 3 teljesítményének...És ha a fejlesztők ki tudják majd használni a ps3 100%át addigra jön egy uj xbox ( kb. még 3 év...az x360 addigra 6 éves lesz az egy szép kor) ami megint verni fogja a ps3at...és ezt nem azért mondom mert szeretem a microsoftot...ez egyszerű tény...az előző generációban ugyanez volt, csak akkor a sony adta ki legelőbb a gépét és meg is nyerte fölényesen...És ha nem érdekelnek rá a játékok az egy normális dolog...de nem igy kell kifejezni, én is azért vettem ds-t psp helyett, mert jobban tetszettek rá a játékok ( najó meg az érintőképernyő miatt, ami HATALMAS dolog)...szoval vegyél vissza.
25.
25.
joykiller
xen 90%ban sci-fi alapu lövöldék ill. storyju játékok vannak, a maradék 10% sport meg autos game , a többi ami van multiplatform. semmi értelmes játék nem készült még rá ami esetleg érdekelt volna engem
24.
24.
joykiller
a soul calibur4 ps3ra is jön

nem szarságokat hordtam össze, csak a valoságot irtam le

23.
23.
Pain
hát szerintem meg mindenki játszon, ha teheti akkor eredetivel, ha nem akkor másolttal. amugy meg szerintem nem rossz gép az x360. értelmes játék rá...hmm...most jön majd a Soul Calibur IV!! Mellesleg Ps3 párti vagyok, de most jó nagy szarságokat hordtál össze. az ilyenek mint te hoznak szégyent a PS fanokra! GRATULÁLOK!
22.
22.
joykiller
#21: képes voltál pénzt adni egy szutyokboxért? GRATULÁLOK! vegyél mellé egy wiit is és telleges mint egy idiota. az x-röl még annyit hogy soha nem lesz rá egy értelmes játék. ja, és gondolom az xed az flashelve van. ami multiplatform, meg xes azt letöltöd. azt nem hangoztatják sehol sem hogy kb 1,5 millio bannolt xes van, ami szerintem szégyenletes, akinek gépre van pénze de játékra nincs az ne LOPJON!
21.
21.
G Logan
Hát a grafikán van mit javitani még mindig bár szerintem az egyik leggjobb.
20.
20.
baloghkr
Nekem is van mind 2 konzol és mind a 2ő nagyon jó de az nagy túlzás hogy az MGS4 10% - ban használja a gépet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...