Spore: Lénylabor - túl a 250 ezer szörnyön

Link másolása
A Maxis bejelentette, hogy a héten kiadott Spore: Creature Creator (Lénylabor) segítségével nem kevesebb, mint 250,000 új idegen életformát hoztak létre a játékosok.
A Maxis bejelentette, hogy a héten kiadott Spore: Creature Creator (Lénylabor) segítségével nem kevesebb, mint 250,000 új idegen életformát hoztak létre a játékosok.


Ez a hihetetlen lendület pedig továbbra is tart, hiszen jelenleg is másodpercenként két szörnyet osztanak meg a játékosok. "A Spore: Lénylabor sikerei  felülmúlták az elvárásainkat" - mondta Lucy Bradshaw, a Maxis egyik munkatársa. A készítőcsapat az utóbbi 24 órát a megosztott lények ellenőrzésével töltötte, melyben percenként csaknem ezer új szörnyet töltöttek  fel a játékosok.


A Lénylabor a héten vált elérhetővé, habár a szemfüles játékosok előbb rátehették a kezüket, mivel a megjelenés előtt már két nappal letölthető volt. Az ingyenes verzió a teljes lénylabor 25%-át tartalmazza, a teljes verzió pedig körülbelül tíz dollárért vásárolható meg. A teljes játék Európában szeptember 5-én, Észak-Amerikában szeptember 7-én jelenik meg PC-re, Mac-re, Nintendo DS-re és mobiltelefonokra.
10.
10.
mabeno
Jó játéknak tűni ka lényénylabor alapján, biztos megveszem majd a teljes játékot is.
9.
9.
westZsolt
Ma vettűk meg a Barátnőmmel,és csak ajánlani tom :P Tőbb milliárd fajt lehet elő állítani :P
8.
8.
eNGland
Nekem is rohadtul tetszik, mondjuk eddig csak 3 szörnyecském van de azok kezdő(de alapos) munkával késültek.Sztem majd megveszem.
7.
7.
TheSuffering
Én is gyártom őket, mint állat. :)

1500 forintot simán megér, vegyétek meg.
5.
5.
Noel Ryyka
tegnap hajnal 1-ig készítettem szörnyeket, nagyon jó gém
4.
4.
Dcrysis02
Tom csak még tegnap küldtem be a hirt és gondolom nem volt idejük kirakni.Pedig szorgosak ám itt ;P
3.
3.
Petike x
2.
2.
BoOcyka
Én is várom már Szuszum :P:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...