Új projecten dolgozik az Infinity Ward

  • Írta: skiz0
  • 2008. június 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A TalkPlayStation.com online konzolos magazin belső értesülései szerint a legutóbb Call of Duty 4-et fejlesztő Infinity Ward egy teljesen új játékon dolgozik.
A TalkPlayStation.com online konzolos magazin belső értesülései szerint a legutóbb Call of Duty 4-et fejlesztő Infinity Ward egy teljesen új játékon dolgozik.

"Jelenleg egy új sci-fi címen dolgozunk, több információt egyelőre még nem közülhetünk veletek. Lehet, hogy az idei E3-on bejelentjük, de lehetséges az is, hogy mégsem." - olvasható az idézet az említett oldalon. Vajon egy teljesen új frencsájz lenne, vagy esetleg a Call of Duty: World at War-t követő részről lenne szó? A platformok természetesen még nem tisztázottak, de valószínűleg a CoD4 által is becélzott X360, PS3 és PC platformhármas lesz a nyerő. A rejtelmes project a Call of Duty szériából kiindulván valószínűleg egy FPS lesz. Mi azért reméljük, hogy megtörténik az idei E3-on a bejelentés!
16.
16.
watto
sztem 2142 qrva jó volt ^^
15.
15.
Glek
11# Gondolkoztunk mielőtt ide fírkáltunk. :P Ellenben veled. Ott van élő példának a BF. Mindíg nagyon jók voltak, jött a 2, kedvenc játékommá vált, a mai napig tolom, erre kiadnak egy ilyen 2142 szösszenetet, ami szörnyű. Ennyi. :P
14.
14.
watto
13.
13.
korirchun
szal a cod6 valószínűleg a jövőben fog játszódni

ZSÍR, már csak egy vietnámos meg egy első világháborús cod kéne és teljes lenne a set
12.
12.
Rave24
ha CoD széria lenne, akkor nincs miben csalódnunk, remélem, ha meg más területen próblkoznak, akkor arra kíváncsi vagyok milyenre sikeredik
11.
11.
MictiaN
hát ha sci-fi, akkor hogy lenne már a world at war következő része? ugrunk 200 évet? akkor már inkább a call of duty 4 a következő rész... és én ugy emlékszem, hogy még anno azt mondták hogy a jelenhez közelednek a cod-nál. akárhogy nézem, de a sc-if az túlmutat a jelenen. a másik meg mért kell ÍgY yRni?! UnaTk0z0L?!
10.
10.
Glek
9# Egyetértek. Nagyon nagyon mérges leszek, ha a BF után a másik ekdvenc frencsájzomat is megbuherálják. >(
9.
9.
wildláma
ajánlom hogy ne a következő cod legyen mert ha átmennek sci-fibe akkor itt vér fog folyni, de nem az én vérem!
8.
8.
elite_hun
ha olyan jó játékot csinálnak mint a CoD 4 (itt nem feltétlenül FPS-re gondolok) akkor nem kell aggódni
7.
7.
Xabinho87
6: Lehet búvárautók lesznek a globális dolgok miatt. Bár azt már a Bioshock feldolgozta!:D
6.
6.
skiz0
Jó, és te honan tudod, hogy a jövőben robotok lesznek? Lehet semmi sem változik, sőt. Meg miért ne mehetnénk robotokkal akár..? :) Infinity Ward már nem egy játékot tett le az asztalra, nem kell aggódni.
5.
5.
watto
hogylenne már valamelyik cod ha SCifi lesz ? robotokkal megyünk? ..
4.
4.
Mast3rmind
Call of Duty: Future Warfare
3.
3.
tjames
Hát reméljük nem....
2.
2.
CB
biztos hogy nem az....
1.
1.
Vincenzo
Nagyon remélem, hogy nem a következő CoD lesz az, mert az a sorozatot nem kéne azzal elronani, hogy sci-fi-t csinálnak belőle. Épp elég volt a battlefieldet elrontani azzal...de szerencsére ott is észhez tértek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...