StarCraft 2 megjelenési pletykák

  • Írta: skiz0
  • 2008. június 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nemrégiben három internetes játékkereskedő oldal frissítette a várható terméklistáját, mely örömünkre a várva várt StarCraft folytatást is érintette.
Nemrégiben három internetes játékkereskedő oldal frissítette a várható terméklistáját, mely örömünkre a várva várt StarCraft folytatást is érintette.

Mint ahogy tudjuk, ez idáig sajnálatra méltóan még nem esett meg hivatalosan a StarCraft 2 megjelenési dátumának bejelentése, bár a helyzet ezúttal sem túl különb. Azonban most felcsillant egy halvány reménysugár a StarCraft-fanok számára. Történt ugyanis, hogy a Best Buy, a Circuit City és a GameStop játékértékesítő triumvirátus frissítette listáját, melyen azóta ott szerepel a rengeteg ember által tűkön ülve várt StarCraft 2 megjelenésének bűvös dátuma, mely nem más, mint 2008. december 3.

Ugrás a galériához

A hírt tessék fenntartásokkal kezelni, sajnos ez még messze van a hivatalos bejelentéstől, de legalább ismét egy dátum, melyben lehet reménykedni. Azonban ne feledjétek, hogy ezen a hétvégén kerül megrendezésre Párizsban a Blizzard 2008 Worldwide Invitational, ahol egy újabb Blizzard tákolmány bejelentése várható, és talán a december 3-i dátumot is megerősítik. A rendezvényről várhatóan mi élőben tudósítunk, maradjatok velünk továbbra is!
13.
13.
westZsolt
13) erről van szóó, csak kis jó újjitások kellenek:P
12.
12.
FeroxX
mivel az első rész a világ legjobb RTS-e ezért elég felelőtlen dolog lenne mélyen belenyulni az alapokba :)
11.
11.
metafenomÉN
11# csak azokat az új ötleteket vágták ki amik játék alapjait variálták volna ezért hasonlít ennyire az elsőre sok jó új dolog van az SCII-ben olvasátok át a BLIZZARD nál...
10.
10.
metafenomÉN
9# Ez így igaz csak hogy szánt szándékkal, teljes mértékben meg akarták őrizni az első rész hangulatát..(Rajongók kérték is) . Volt tervben sok innovációs ötletecske amit elvetettek a jó sztorra és az ötletes kihasználható egységekre egyedi stratégiára koncentráltak és ez jó is így:)
9.
9.
Thaddeus
Vajon miben más mint az első rész? Újított grafikai motor, pár új egység, új sztori. Ez egy újabb rókabőr.
8.
8.
Metal fiú
remélem minél hamarab jün ki
7.
7.
MadDragon
Amúgy, ha a Blizzard oldalára mész, akkor egy splash screen fogad. A kép alapján leginkább a Wrath of the Lick King-hez lehet köze. De elvileg hétvégén lesz a Worldwide Invitational, ahol Blizzard bemutatja a játékait. Szóval addigra kiderül.
6.
6.
temes69
ezt tuti megveszem eredetiben:)
4.
4.
Aramisz93
#1: A zergekből mutattak a legtöbbetXD Én a protossokat hiányoltam a videókból
3.
3.
metafenomÉN
2# A PC nagy dobása az biztos!
2.
2.
Aramisz93
Ha ez kijön...mindent legyőz eladásokban az biztos
1.
1.
metafenomÉN
Igazán mutathattak volna Zergekből kicsit több ízelítőt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...