Egyre biztosabb a Blizzard új bejelentése?

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Blizzard Worldwide Invitational közeledtével nem csupán a Starcraft 2-vel kapcsolatos hírek sokasodtak meg, hanem a cég új játékáról is egyre többen pletykálnak.
A Blizzard Worldwide Invitational közeledtével nem csupán a Starcraft 2-vel kapcsolatos hírek sokasodtak meg, hanem a cég új játékáról is egyre többen pletykálnak.



A Blizzard.com-on a fenti teaser látott napvilágot a minap, s miután ránézésre senki sem tudta megállapítani, hogy mit ábrázolhat, többen új bejelentésről kezdtek el pusmogni. Természetesen előszeretettel hozták fel a Diablo várva-várt harmadik részét, ám az IncGamers végül lehűtötte a kedélyeket: elsőként vették észre, hogy a képen Lich King kardjának egy része látható, melyet az első World of Warcraft: Wrath of the Lich King képeken láthattunk. A képnek tehát a népszerű MMORPG-hez van köze, azt viszont nem tudni egyelőre, hogy mire ez a felhajtás.
11.
11.
Aramisz93
De Diablo Soulstoneja sárga nem? És az amugy is megsemmisült
10.
10.
skiz0
Mai képet nézzétek, már repedezik a jég :) Amúgy szerintem Diablo soulstone-jához lehet köze a dolognak. Mellesleg a mostani képen már kettő rúna is felfedezhető Dio 2-ből...szóval kell ennél több? DIABLO 3!!! :)
9.
9.
DerMedve
de ha Diablo 3 akkor miért kék? az inkább piros a Starcraft a kék. xD
8.
8.
skiz0
dehogy..miért lenne WoW... :) Már nincs mit rajta bejelenteni.

Mellesleg az is érdekes, hogy a Diabo 2 megjelenésének hetedik évfordulóján lesz a rendezvény....tehát...nyakamat rá, hogy ez Diablo 3 lesz. ;) És legyen is úgy! :)
7.
7.
FeroxX
6.
6.
hunlord
Ha a teaserben egy ici-pici kis piros foltot is tettek volna, akkor nem lenne ekkora találgatás, hogy a Diablo 3-e vagy sem. Így meg van ám izgulás... xD
5.
5.
Ghost
Ha Diablo lesz, örülök. Ha SC: Ghost, örülök. Ha WotLK, örülök. SZóval kíváncsiam várom mi lesz, csalódni nem fogok :D
4.
4.
skiz0
http://sc2pod.com/news/Countdown_to_Diablo_3/
Csekkoljátok.. :)



Nem kicsi a spekulálás...adja az ég, hogy Diablo 3 legyen váááá...de SC: Ghost-nak is örülnék persze, de kétlem hogy az lenne. Minden jel a Dio 3-ra mutat, főleg hogy csomó meglevő diablo3-as domaint vásárolt fel a Blizzard. Ráadásul a Hydra elvileg a Diablos fejlesztőcsapatnak a fedőneve...szóval szerintem bizti, hogy ez Diablo 3 lesz. ;)



http://www.peterconcept.com/gallery/main.php?g2_itemId=32!!
3.
3.
korirchun
alapból ki találta ki h ennek a képnek a diablo 3hoz van köze?? fagyos diablo mi? ^^
2.
2.
fojesz
Jah igen kimaradt, bocsi
1.
1.
Mast3rmind
Nem a Lich King kardja, hanem annak némely rúna darabja... Totálisan nem lesz köze a WoW-hoz (és remélhetőleg a Diablo 3-hoz sem).



U.i.: Imádkozzunk együtt, hogy a SC: Ghost támadjon fel hamvaiból!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...