Ismét csúszik az Aion megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Minden idők egyik legszebb MMORPG-jének ígérkezik az Aion, ám a várva-várt cím megjelenéséig sajnos várnunk kell egészen a 2009-es esztendőig.
Minden idők egyik legszebb MMORPG-jének ígérkezik az Aion, ám a várva-várt cím megjelenéséig sajnos várnunk kell egészen a 2009-es esztendőig.

Ugrás a galériához

A galériánkban található képgyűjtemény a bizonyíték a tényre, miszerint a Guild Wars fejlesztőinek új online szerepjátékánál jelenleg nincs, s jó ideig nem is lesz szebb MMORPG. Az Aion már idén megjelent volna, azonban idővel a startot eltolták az év végére, míg a minap bejelentették, hogy csak a 2009-ben várható a premier - sajnos a készítők a további konkrétumoktól elzárkóztak, így még csak tippelni sem tudunk, hogy a következő év 365 napjából melyiken is fog napvilágot látni a játék.

9.
9.
lennyke
Hello!



A játékot nem halasztották, egyszerűen nem volt konkrét időpont, a 2008-as dátumok szimpla találgatások voltak.



2008 őszétől kezdődnek az eu/us zárt béta tesztek (koreában már az utolsó szakaszban járnak), majd jövő év elején mégegy zárt béta szakasz lesz, aztán egy rövid open után jön a játék.



Fizetős-nem fizetős:

A játék koreában havidíjat kapott, errefelé még nem közöltek hivatalos jelentést a fizetés módjáról, de igencsak valószínűsíthető, hogy itt is havidíjas p2p lesz.





A grafika - akadás témához:



Rengeteg koreai zárt bétás videó már fellelhető a neten (NDA nem volt!), ahol lehet látni, hogy emiatt abszolút nincs szükség aggodalomra:

A következő YT csatornán szemezgethettek:

http://www.youtube.com/user/AionHun


A játék hivatalos magyar rajongói oldalán pedig további információkat találhattok a játékról: aionhun.hu



8.
8.
Optimus Prime
Láttam már a NC honlapján. Fizetős vagy F2P lesz? A grafika nem rossz, bár engem néhol egy turbózott RF-re emlékeztet. Viszont az a csaj harci öltözékben jól mutat. :P

7.
7.
pinksheep
Jaja most is a guild warsba ( ami szebb a wownál ) egy eventnél anyira laggzik az egész hogy nincs ember akinek meglenne a 30-40 fps
6.
6.
MetalLord
azt is bele akartam írni, hogy ahol sok a játékos egyszerre
5.
5.
MetalLord
Na igen, télleg nincs értelme sokat szépíteni, mert pl. ha lesz ilyen ostrom, vagy hasonló pvp lehetőség, akkor akadni fog nagyon.
4.
4.
pinksheep
Unalmas a guild wars? Hát te meg hülye vagy a guild wars egy rohadt jo MMORPG . De nem értem hogy miért kellenek szép MMORPG-k? A mostani MMORPG-k is szépek de ugy akadnak mint a szemét nagy városokban ...
3.
3.
Ghost
Meg WoW: Wrath of the Lich-King, valamint a Warhammer Online. Szóval fel kell kötni a gatyát az Aionnak, ha versenyben akar maradni.
2.
2.
Rother
Szerintem amikor megjelenik az Aion rá nemsokra megjelenik a GW2 is ami 100% hogy vinni fogja a pálmát az MMORPG-esek között.
1.
1.
JcGross
Én nem ájultam el a képektől. Unalmasnak néznek ki. Pont mint a guild wars. Abba se lehetett semmit se csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...