Húsz percnyi Far Cry 2 videó

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Dreamhack alkalmából az Ubisoft nem kevesebb, mint húsz percnyi videót mutatott be közelgő játékuk, a Far Cry 2 kapcsán, amely november 28-án jelenik meg.
A Dreamhack alkalmából az Ubisoft nem kevesebb, mint húsz percnyi videót mutatott be közelgő játékuk, a Far Cry 2 kapcsán, amely november 28-án jelenik meg.


A nagyszerű első rész után nehéz feladat egy megfelelő minőségű folytatást készíteni a játéknak. Az Ubisoft fejlesztői eddig nagyszerű munkát végeztek, legalábbis a videó alapján úgy tűnik. A játék a szavannák barátságtalan vidékére kalauzolják el a játékosokat, ahol a túlélés lesz a legfontosabb dolgunk. A fejlesztőlk szerint körülbelül 50 órányi játékidőre, valamint hatalmas bejárható területre számíthatunk majd. A játék a PC mellett két konzolra, PS3-ra és X360-ra is megjelenik.
18.
18.
Aramisz93
#16: ARra emlékszem...na akkora már nem kell. Sose tzudtam bejárni...max két szigetet ha be tudtam járni végig...főleg h a 3/4-e dzsungel...1 nagyobb város sincs, így még túl izgalmas sem volt.
17.
17.
watto
mintah gond lenne a V-Sync-el, mikor forog, középen vízszintesen törik a kép
16.
16.
Vincenzo
15: A borító hátujlán az van, hogy 1025km2 a bejárható terület a JustCaise-ban
15.
15.
klemid
*XD bocsi elrontottam XD 1000 km2
13.
13.
klemid
Amugy a Just Cause-ban nem 100ezer km2 volt a bejárható terület????
12.
12.
coderman
Ez az 50 óra elég jónak tűnik, csak remélem nem az lesz, hogy ebből 15 a fő küldik, a maradék 35 óra küldi pedig sablonos töltelék :P
11.
11.
wildláma
10.
10.
Gula
hát vannak kétségeim hogy be fog e vállni ez a túlzott szabadjára eresztős módszer....mert lehet háttérbe szorul a story

hisz a lineáris játékokban az a helyzet hogy megmondjak ki vagyok milyen vagyok és miket tegyek mindössze annyi a dolgom hogy beleérezzem magam a főhős szerepébe és élvezzem a történet lefolyását

míg itt a főhőst én alakítom és nemhiszem hogy megtudom lepni magam csakmert egy fegyvert kapok a kezembe

tegyük hozzá hogy a videot elnézve már az is élvezet ha csak lövök mint a hülye, de nem hiszem hogy bármélyk résznél is izgulni fogok hogy vajon most mi történik

egyenlőre ez a véleményem.......... remélem tévedek
9.
9.
pinksheep
Bármenyire meghökkentö de az Obivilionnban 25 azaz fele ekkora (!!!!) volt "csak" a terület, és aztis mire körbe jártad.... Brutális lesz az biztos!
8.
8.
LiMiT
Ezt tuti be kell szerezni!! Ez az 50 négyzetkilóméter nagyon bejön. Nem tudom hogy az Obilivionban mekkora volt, de már az kikészített hogy abba mekkora terület van. :D Meg ez a fegyver vásárlás is bejön. Szeretek az olyan gémeket ahol sok pénzt lehet elkölteni ütős stukikra. :))
7.
7.
Vincenzo
Azt mondta, hogy 2008 ősz(fall of 2008)

Hatalmas játék lesz marha jó az 50 négyzetkilométeres bejárható terület...biztos helye van a polcomon
6.
6.
MetalLord
Azt mondta hogy 2008... Amúgy sztem ez 100x jobb mint a Crysis!!!!!!!

Sokkal ötletesebb, sokkal több minden van benne és elüt a többi FPS-től, mert azért a Crsis a graf.-ot leszámítva semmiben nem volt különleges.
5.
5.
torolaci
szép is meg jó is csak bírja a gépem :)
4.
4.
pinksheep
Aztmondták nem lesznek feladatok itt mégis voltak de igy is rettentöen tetszik de a végén nem értem hogy mit mond, mikor jön :S Aki értette mondja már el plz!
2.
2.
Ghost
Mikor megírtam, addigra volt ott a tiéd. :)
2.
2.
Dcrysis02
Én is beküldtem 3 hirt ma,de ijjártam ma nem volt szerencsém ;P
1.
1.
Rother
Ah Ghost megelöztél... énis megcsináltam ezt a hirt de ugylátszik nem figyeltétek :D nah minden azért sztem elég brutél játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...