Ismét frissült a Blizzard teaser!

Az elmúlt napokban nagy izgalmat kavaró Blizzard teaser mostanra oly mértékben látható vált, hogy a feltételezések mindig változnak.
Az elmúlt napokban nagy izgalmat kavaró Blizzard teaser mostanra oly mértékben látható vált, hogy a feltételezések mindig változnak.


Az első napon egyértelműen mindenki az MMORPG következő kiegészítőjére, a World of Warcraft: Wrath of the Lich-King-re gondolt, aztán a következő nap megint változott, ugyanis ott a Diablo 3-ra terelődött a hangsúly. Ma ismét érdekes fordulatott vett ez a különleges teaser: ugyan a jég nem tört tovább, de két szem vált tisztán lathatóvá és a runák is fényesebbek lettek. Vajon mit takar a jég?

56.
de2jay
Ha valakinek megvan írjon rám egy mailt PLS
55.
de2jay
Nincs meg valakilek a képsorozat???
54.
kancsoka
egyre biztosabb vagyok benne h Lich King nézzétek meg a szemek körül má elkezdett kirajzolódni a sisakja a lich king-nek!
53.
Bloodrose
Na most ott egy Protoss jel is.Lehet, hogy a Xel Nagák?
52.
Dcrysis02
Remélem most hétvégén fényderül minden Párizsban.Ideje lenne.
51.
korirchun
#48 diablo csak w95n?lol nekem xpn van és ott csücsül a játék a program files mappában... amúgy miért lenne WoW? arról már van elég infonk...

sztem diablo 3 lesz csak nem diablo lesz a főboss, nehogymár 2szer éledjen fel -.- ez akár mephisto is lehetne
49.
watto
49: nem biztos, lehet két összeütköző meteor :D:D
48.
Fight!
"Vajon mit takar a jég?"

Egy fejet az biztos XD
47.
temes69
és mi lesz akkor ha dio3 only vista? ugye mindannyian emlékszünk még arra hogy anno a diablo csak win95alatt futott. anno én is azért tettem fel azt a szart....
46.
Dcrysis02
Zeratul lesz lich king sisakjában diablo szósszal leöntve,kész ennyi.
45.
Raviel.The.End
#43 nah akkor most már 4 játék körül forog xD 3 ismert 1 uknown faxa :D alig győzöm kivárni! :D
44.
kancsoka
Én szerintem az hogy kék a szeme tiszta jég körülötte minden csakis a Frozen Throne-t jutattja eszembe és a Wrath of the Lich King-el vagyok!
43.
zs0lti
Az előző kommentemet (#2) annyival egészíteném ki, hogy számomra a kép még mindig nagyon hasonlít a Lish Kingre meg a CSS-ben találhatő szövegek is arra utalnak de csak félrevezetés. Lehet h ezzel kapcsolatos?

http://www.gamestar.hu/blizzard-valoban-uj-mmorpg-t-keszitunk.html
42.
Aramisz93
Hát vagy Lich King...a link alapján alul hasonlít...de én még mindig azt mondom hogy Starcraft 2, és az a két szem, pedig egy Protossé
41.
jorgen88
StarCraft 2 - ez a tuti

1 Protoss szempár és az kristályok

39.
zuzo1
sztem az hülyeség hogy hellgate london=dio3 hát az egy nagy sz*ar lövöldözős izé szal tuti dio3!!!!XD
38.
Racsika
Simán a wwi08 beharangozója sztem, mmochampionon beirogatták mi micsoda, van ott starcraftos cucc, warcraftos az egész alapból (lichking, jég, stb), diablos runa. Csak egy sima reklám mint az olimpián "Még 8 nap"... De holnap kezdődik a wwi08 szal kiderül xD
37.
kancsoka
Ez tök ugy néz ki mármint az a világító szem mint amikor a Frozen Throne végén Arthas felvette a Lick King sisakját és kéken kezdett el világítani a szeme!
36.
watto
Főhős helyett főellenség :D

35.
watto
sztem warcraft FPS-t jelentenek be Arthassal kell menni és Diablo lesz a főhős ^^
34.
MT Raze
Hoppá. A sisak látható része mégse ugyanaz... maj elválik mi lesz ez :D
32.
MT Raze
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080627/lich_king_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080627/lich_king_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Nézzétek meg kicsit rossz minőségű, de elégy egyértelmű. A kép a Frozen Throne befejező cinematicjából van, és a LICH KINGET ábrázolja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...