Kipróbálható az Xbox-os LEGO Indiana Jones is

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 27.
  • Letöltés
Az Xbox 360 tulajok számára elérhetővé vált a LEGO Indiana Jones: The Original Adventures című játék kipróbálható változata, az Xbox Live hálózatán keresztül.
Az Xbox 360 tulajok számára elérhetővé vált a LEGO Indiana Jones: The Original Adventures című játék kipróbálható változata, az Xbox Live hálózatán keresztül.


Már június 6-án megjelent a játék PC, PS2, PS3, X360, DS és Wii platformokra, ám demo verzió ezidáig nem volt belőle. A Lucasarts-nál úgy gondolták, hogy a játékosok szeretnék vásárlás előtt kipróbálni a Indiana Jones kalandjait, így a mai napon elérhetővé vált a demo változat az Xbox Live rendszeren keresztül. A játékban Indy kalandos küldetéseit követhetjük nyomon, LEGO stílusban.

Ha érdekel milyen a játék, olvasd el előzetesünket!
LEGO Indiana Jones előzetes
5.
Tomie7
Egyik barátomnak megvan PC-n és nekem tetszik!

2:Igazad van!
4.
Malazia
Ez a demóletöltés dolog attól függ,hogy Európába vagy az Usa-ba regeltél...hol ezeknek..hol meg azoknak tesznek elérhetővé újabb játékdemókat...mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az istencsászár játékot..felejthetetlen kikapcsolódás a sok mészárlás után ez a kis gyüjtögetős platformer...korrekt egy game,néha kell egy kis ilyen is..
3.
balazs912
A PS3-as verzióról nincs hír?
2.
Ghost
#1: Természetesen le lehet, hiszen azért demo :)
1.
MetalLord
Nekem naon tetszett PC-n a játék, bár azt kell mondjam csak ketten jó, mert az AI nagyon sokszor nem csinálja a kombinált feladatoknál a dolgát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...