Saints Row 2 - Bővebben a sztoriról

Link másolása
Újabb bemutató érkezett a várva várt Saints Row 2-ből. Ezúttal a történetről tudhatunk meg pár dolgot a videóban, mely valljuk be hangulatosra sikeredett.
Újabb bemutató érkezett a várva várt Saints Row 2-ből. Ezúttal a történetről mesélnek, hogyan is ébred fel hősünk a kómából 15 hosszú év után és hogyan is veszi újra kezelésbe a dolgokat a városban. Bandája vezető nélkül szétesett és azok akik meg maradtak mentették a bőrüket. Egy új testvériség eközben átvette a hatalmat az utcák felett. Pár játékmenet jelenet és átvezető is helyet kapott,az új videóban, ami valljuk be hangulatosra sikeredett. Vajon meglesz az ereje a játéknak, hogy legyűrje a nagy sikernek örvendő GTA sorozat legújabb tagját? Október 14-én meglátjuk!



23.
23.
Dcrysis02
22.
22.
Tomie7
21.
21.
Pain
20: Ha nem vetted volna észre mindegyik GTA között van kisebb nagyobb kapcsolat, és időben is el lehet őket helyezni, még ha nem is tudod, hogy melyik rész évre pontosan mikor is játszódik.
20.
20.
pstomi
17: Na idefigyelj te kis geci. Saints rowban volt mobil telefon, és biztos nem én képzelödöm. sa-ban nem votl gps 90-es években hogy a faszba lett volna? olyanran em melékszem h mondta volan neked a gép h m,ost fordulj jobbra menj egyensen stb... GTA 4 fizikája se jobb. az autobol kirepül a karakterem a házatetőre. GTA-k története oylan szar h mindenegyes GTA végén lezárul. a Saints rowban meg foyltatodik tovább. talán azért mert sokkal összestetteb mint a GTA-é. Szóval leállhatnál a hazugságaidal köcsög.
19.
19.
Bins
Hmmm... Attól még nem hülye senki sztem max te...
18.
18.
Dcrysis02
A lényeg hogy Pc-re is jön úgytudom :)
17.
17.
huszti
Ti mekkora hülyék vagytok?! Az egész műfajt a GTA találta ki és alkotta meg, és az előző GTa-kba csak azért nem volt rongybaba-effekt mert a PS2 és a sima Box nem bírták volna ekkora város mellett. A kocsirakapaszkodás meg igen is a GTA4-ben volt elsőnek, mikor vissza akarod lopni a kocsit és elindul. A Saints Row-ban nem volt mobil....Ráadásul már a GTA:SA-ban is volt GPS. Sőt, a VC-ben is volt már mobil telefon amin kapod a küldetéseket. A szabad-célzás mód is benne volt az SA-ban, csak valamiért kivettéka készítők. És ez a mód se a Saints Row hűde nagy újjítása, ugyanis ez meg benne volt a "Mafia" c. játékban, méég 2002-ben azt hiszem. Ráadásul miylen volt már a Saints Row fizikája? Szar. Kirepülök a kocsiből és átrepülük a másik szigetre, meg ha teljes sebességel nekimegyek egy mozgó járműnek nem törik a kocsim. A sztorija is egy rakat szar volt. egyedül (akkoriban) a grafika volt benne a jó, meg az ember-kreálás és a nagy szabadság. Semmi más. Végigvittem 3x, és még most sem értem a végét rendesen...
16.
16.
Pain
Olyan GTA kéne ami, hozza a vice city hagulatát, a san andreas változatosságát és bőségét és a gta4 grafikáját. Akkor tökéletes lenne. Amugy a Saints Row 1 nekem nem jött be, nálam még mindig a San Andreas a legjobb. Amugy ez jobbnak tűnik mint az előző volt. Ha lesz benne olyan járműválaszték mint a san adreasban akkor legyűrheti a GTA4et.
15.
15.
Bins
jó kis gém lesz tuti vétel... a grafika meg le van szarva tényleg izgalmasabbnak tűnik mint a gta4 amit kb tök hamar meg lehet unni..
14.
14.
pstomi
13: én még GPS, Mobil telefon széleskörü használatát és a Multiplayert is a Saints rowban láttam elöször
13.
13.
szabi113
Az autóra kapaszkodást, én a saints row 1-ben láttam elösször. A vezetés köbeni szabad célzást szintúgy, sőt vezetés közben gránátokat is dobálhattál. Ez a rongybaba effetus is benne volt már. A GTA 4 készitői azért játszogattak a saits row-val az látszik.



Ettől függetlenül a GTA 4 az eddigi legjobb 'gengszeter' játék.De már várom a Saints Row 2-t is.
12.
12.
battlefield2
GTA VICE CITY volt a legjobb mind tőrténetben és hangulatban

a kűldetések benne nagyon jok voltak főleg a vége mikor elárult az a néger benne GTAVICECITY a legjobb GTA
11.
11.
ps3
Hogy lopna a GTA ha ő van már több mint 10 éve A PIACON??? nem értem ...XDXD

Egyértelmű hoyg kapkodás ez a game...a gta-t nem veri...de majd a még kidolgozottabb még részletesebb GTa-t nézzétek meg ami következik..:P
10.
10.
kasy
Jónak tűnik. A karakterek érdekesebbnek és változatosabbnak tűnnek mint a GTA4-ben és a sztori is érdekesnek igérkezik. A GTA4-gyel még nem tudtam sokat haladni, de zavar a küldetések egyhangúsága (autóval A pontól B-re). Ezen a ponton meg tudja szorongatni a GTA tökét.
9.
9.
pinksheep
6: Azt pont hogy a GTA lopta just causebol ...
8.
8.
westZsolt
Nemojan Rossz a Graf, hiányzik UNCLE JOHN :P
7.
7.
pstomi
6: GTA 4 csort el egy csomo ötletett a Saints row 1-ből.
6.
6.
huszti
csomó GTA-ból lopott ötlet (pl kocsira kapaszkodás), de azért ez a kardozás jónak tűnik. Nem sorsolok neki nagy jövőt amúgy.
5.
5.
G Logan
A játék zsir viszont a grafika pocsék.
4.
4.
pstomi
KUrva jó játék lesz, lehet h még a gta 4-et is megveri!! :P Csak azt nem értem de lehet én láttam rosszul miért van ő jóban a Lilákkal? első rész végén a saját bandája (lilák) akarták őt kinyirni a hajóban amikor felrobantották csak ő kiugrott és tulélte.
3.
3.
Dr Kratos
2.
2.
juhaszroli
Ugye jön a 3 platformra?
1.
1.
dante92
Október? Nem úgy volt, hogy Augusztusba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...