Az első Diablo 3 képek és háttérképek

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 28.
  • Képek
Link másolása
A bejelentés és az első trailer után megérkeztek az első képek is, amelyek játék közben készültek, valamint 3 darab háttérkép is található közöttük.
A bejelentés és az első trailer után megérkeztek az első képek is, amelyek játék közben készültek, valamint 3 darab háttérkép is található közöttük.    

A bejelentés után megtekinthető volt egy hosszab gameplay jelenetsor, amelyben bemutatták a Barbár kasztot, amint földbe döngöli démoni ellenfeleit. Különböző helyszíneket csodálhatott meg a néző, amelyek a képeken is látszanak. A játék közben készített fotók mellett három darab háttérkép is fellelhető a Diablo 3 hivatalos oldalán, amelyeket nálunk is megtekinthettek. A screenshotok mellett készült néhány kép a helyszínről is, ahol megtörtént a nagy bejelentés.

 

     

Ugrás a galériához

17.
17.
Tharathiel
hát nemtom Aramisz h te mien felbontással játszottál a TQ-val, hogy ha ugyanolyan mint a diablo 2. De amugy a többiben teljesen igazad van.
16.
16.
koffein
a Blizzard verhetetlen tetrisben? C|:-O
15.
15.
koma101
A Blizzard-ban még sohasem csalódtam , a graph meg tökmindeggy a tetris sem azért népszerű hanem az élmény miatt és abban a Blizzard verhetetlen!!!!!!!!! :))
14.
14.
Aramisz93
Titan Quest és Wow hogy jön egymáshoz? A Titan Quest egy ugyanolyan hack&slash mint a Diablo...csak a Diablo sokkal jobb....és ez a grafika sokkal jobb a TQ-nál. A TQ grafikája a Diablo 2ével volt egy szinten pedig sokkal újabb játék volt...ne írjál már hülyeségeket WOW ÉS TITAN QUEST? uristen



Amugy a Witcher persze hogy sokkal szebb...az egy tps..ez meg felülnézetes hack&slash rpg elemekkel...
13.
13.
korirchun
most néztem a képeket tiszta titan quest grafika és effektek lol
12.
12.
korirchun
a titan quest nem a diablo koppintása hanem a wowé de mindegy...

amúgy az megvan eredetibe:D nagy jó
11.
11.
koffein
Ja a Blizzardos arcok most megmutatják hogykell pc-re visszahozni a szinvonalat
10.
10.
Glek
Nem jön konzolra... brühühüh :(((
9.
9.
laca009
meridarider nincs igazad mert van pl. a witcher a titan quest mondjuk a d2 hattalmas koppintáása és még tudnék sorolni ha eszembe jutnának
8.
8.
watto
persze erre egyből mondjátok h szépp..csakmer diablo 3... persze mikor kijön egy game fasza graffal abban már keresitek az élsimítási problémákat stb... -.-
6.
6.
meridarider
EZ egyáltalán nem csúnya...mondj 1 jobb graffal megáldott rpgt ami tps... nem is sok van belőlük
5.
5.
Aramisz93
Szerintem egyáltalán nem csúnya. Én örülök hogy megmaradt a felülnézet, ilyen TPS nézetet nem tudtam volna elképzelni, a környezet szépen meg van csinálva, ha a videóban jól láttam, a harcrendszer is sokkal kreatívabb lesz, tudjuk majd a környezetet használni stb. VÁROM:)
3.
3.
temes69
ez sztem a wow motorjával megy. kicsit csúnyácska de jó lesz az:)
2.
2.
Raviel.The.End
Ha jól látom, akkor ez talán még az én kurblizós gépemen is menni fog xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...