Megérkeztek az első Diablo 3 gameplay jelenetek

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 28.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard rendezvényén bemutatott gameplay videó végre bárki számára megcsodálható. A felbontás sajnos nem a legjobb, de a lényeg látszik: a játékmenet.
A Blizzard rendezvényén bemutatott gameplay videó végre bárki számára megcsodálható. A felbontás sajnos nem a legjobb, de a lényeg látszik: a játékmenet.


A Barbárt láthatjuk mozgás közben, amint felveszi a harcot a démoni erőkkel. A grafikára nem lehet panaszunk, a szokásosnak mondható Blizzard minőséget kapjuk. A fejlesztők elárulták, hogy nem szeretnék túlságosan bonyolultra készíteni a játék irányítását, ezért a legtöbb dolgot az egérrel tudjuk végezni, akárcsak a régebbi epizódokban.


Jobb minőségben megtekinthető a Diablo 3 hivatalos honlapján:
Diablo 3 honlap
20.
20.
BDK1997
Már nagyon várom,sztem piszok jóóóó lesz! :D
19.
19.
FeroxX
hát igen a blizzardos fejlesztők egyszerűen szeretik a játékokat és szeretnek játékokat csinálni, szerintem "ilyen egyszerű" :) !
18.
18.
Guwrovsky
A Blizzardot sose kell félteni... mindig, és MINDIG a legjobbat akarják kihozni egy játékukból. És sok más fejlesztővel ellentétben, nekik megy is. Én nem ismerem a Sacred 2-őt, és senkit se akarok megbántani, de nagyon nem is érdekel (főleg a Diablo3 bejelentése után). Biztosan jó lesz, biztosan lesz nagy rajongótábora, de tartok tőle, hogy a legfontosabb része hiányozni fog a játékból... és hogy mi?



Sok cég ezzel dícséri saját, még félkész játékát, hogy jó a grafika. Vagy teljesen elpusztítható környezet van benne. Avagy töbszörösen végigvihető. Néha sikerül többet is belerakni a fejlesztőknek, de érezzük, hogy a gamma még nincs kész...



Ellenben a Blizzard teljesen természetesnek találja, hogy ezzek kellenek bele. Jó grafika, alap. Havoc, alap (csak mert már a StarCraft2-ben is lesz). Érdekes játékmenet, ami mindig tartogat valami újjat, alap! Ezzek kellenek ahoz, hogy a játék csinos legyen és eladható. De a Blizzardnak van egy titkos összetevője. És ez az amitől fél évtizedekik csinálnak játékokat. Képesek "lelket" adni a játéknak...



Na tessék, kimondtam! Egy Blizzard buzi vagyok, lehet szidni a hülyeségeimet commentekben... (de inkább ne tegyétek)
17.
17.
ArdedBay
Sacred 2 :szebb és nagyobb, legalábbis a Blizzard edigi álása szerint.

De a Diablo 3 apabol siker lesz. Erre már maga a Blizzard embléma a biztositék:D. Való szinű már nagyobb nem lesz, de tartalamsabb mint a Sacred 2 anyi szent. Mostanába orrba szájba nézem minden féle oldalakon a videokat a Sacred2-röl, meg infokat olvasok.(szerintem azé fell kell kötni a gatyályát most az egyszer a Blizardnak).
16.
16.
varti
laza. ráadásul a fizikát a havoc mozgatja, szóval nem lesz egyszerű :D lehet, hogy ez lesz az első olyan blizz gamma, amihez kicsit yobb gép kell az átlagosnál.
15.
15.
LonGleY
14: Hogy a fenében adnák ki idén? Mert láttál pár skillt? A videóban is látható, hogy részben kombinálhatóak a skillek, és egy ilyen rendszert kidolgozni és egymáshoz igazítani, egyensúlyozni nem kis idő. Nem kell sürgetni, hatása és értelme sincs.



A Sacred 2 sajnos elég szánalmas ehhez képest, pedig régen még vártam.. Talán a Disciples 3-nak lesz még értelme.
14.
14.
batnor
off: szeretnék elnézést kérni mindazoktol akiket megbántotattam az elmult napokban a d3 teaser kapcsán



on: remélem még idén kiadják mert ahogy látom a skillek kész vannak a monsterek is ugy ahogy megvannak és a story is kész már csak a térképek vannak amik már nem olyan nehezek, remélem már karácsonykor a kezem között tudhatom.



off: azért nagy lesz a hajtás elsőnek sacred 2 aztán fable 2 aztán diablo 3 , nem pénztárca kimélő lesz az év vége:)
13.
13.
Kocsis92
Itt és most elhatározom, egy infot se képet se videót nem nézek meg a jatekról:D CSAk beírom hogy DIABLO 3 MEGJELENIK.EL NE FELEJTSD. és várom hogy az ujdonság csak úgy magával ragadjon. U.i:Ezt se néztem meg:) Szal megérzésből mondom: Isten játékával van dolgunk:)
12.
12.
koffein
gametrailersen HD-ben lehet nézni. Miért nem azok vannak belinkelve?
11.
11.
Dentis 360
Ezt még mindig nem hiszem el....Diablo 3.No meg a StarCraft 2-ről se feledkezzünk meg!Mennyi kedves emlék jön majd vissza!Jó lesz!
9.
9.
Atci
Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!:D
8.
8.
Batri
WTF? pár órára elmegyek, és bejelentik a Diablo 3at? ráadásul az első nap gameplay jelenetek? naneeeeeee o_O
6.
6.
temes69
mit mondtak, mikor fog megjelenni? ááááá kva jó lesz. starcraft2 meg dio3... ezek kijönnek, mondhatok fel a melóhelyen:)
5.
5.
Dcrysis02
Én eleve a Blizzard honlapján néztem meg :)) ja és minél hamarabb csináljatok neki lapot mert szeretném felvenni a kivánságlistámra ;P
3.
3.
ArdedBay
NA várom, imádom az ilyet. Az előzöket végig vittem, És bejöttek nagyon.(ne haragugyatok de grfikától már néha fájt a fejem.) Jobban tetcett a Sacrde+ kieg.

De csak grafikailag. amugy a DIablo fan voltam mindig, és jobban is bejött játékmenetileg mint a Sacred. Most nagyon várom a Diablo 3, és a Sacred2. Nemérdekel meliyk a jobb, én mind ketött immádni fogom. Most már grafilailag is!
2.
2.
Ghost
Hatalmas játék lesz, az biztos! :)
1.
1.
Dcrysis02
Király gameplay.A forgószél és a környezet használata az ellenek ellen fentasztikus ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...