Készül a Rock Band második része

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készül a nagysikerű zenés játék, a Rock Band második része, amely még több zenével próbálja meg elkényeztetni a játékosokat.
Az Electronic Arts vigyázó felügyelete alatt készül a nagysikerű zenés játék, a Rock Band második része, amely még több zenével próbálja meg elkényeztetni a játékosokat.


A Guitar Hero kezdte a sort, majd belépett a piacra a Rock Band is. Mára a zenés játékok elég nagy sikert értek el, hála az ötletes kiegészítőknek és remek zenéknek, amelyeket eljátszhatunk. Az EA a mai napon bejelentette, hogy a Harmonix Music nekilátott a Rock Band második részének elkészítésének, amelyben még több móka vár majd ránk. Dan Teasdale, a játék vezető designere elárulta, hogy az első részhez megvásárolt kiegészítők, és az összes letölthető tartalom kompatibilis lesz majd az új epizóddal. Az úriember szerint a Rock Band 2 büszkélkedhet a legnagyszerűbb zenei összeállítással a hasonló játékok között. Megjelenésről még semmi hír, de az E3 keretein belül bővebb információval szolgálnak majd.
8.
8.
N360
hello! Várjuk a Guitar hero:Metallica-t!
7.
7.
mcwolf
#6

Jóember!Én csak arra írtam amit írtam,hogy ki másolt kiről.

Nem a RB a másolat,mivel annak készítői találták ki az egész gitáros "ökörködést".
6.
6.
JcGross
2, 3# Tipikus utánszólók. Azon gondolkodom, hogy kár az embernek ide írni, mert a kögyög bunkók mindíg csak beszólnak és leszólják az előző hozzászólót. Nem tudjátok felfogni, hogy ezek csak VÉLEMÉNYEK?
5.
5.
demon68
inkább GH-t csinálnának, jobb a csak gitár, nem fogok 50 rugóért játékot venni, és az se tetszik hogy telepakolják a szobát műanyag hangszerekkel. nekem egyébként a GH3 zenéi sokkal jobban tetszenek mint a Rock Band-é, sok kedvencem köztük van.
4.
4.
Aramisz93
Márpedig egz sokkal jobb mint a Guitar HEro
2.
2.
mcwolf
1#

Jobb ha tudsz róla, hogy ezt az egész gitáros témát a RB készítői találták ki.

Ők készítették anno a Guitar Hero első részét, csak valami nézeteltérés volt a kiadóval,és kiléptek. Viszont a GH licensz maradt az Activision-nél,ezért találták ki a Rock Band-et.

Amúgy Nekem a RB zenéi sokkal jobban tetszenek a GH3-nál.Jóval populárisabbak ,mint a GH3 zenéi.
1.
1.
JcGross
nem jáccottam az 1-el és remélem nem is fogok. Csak a GHIII-al játszok [bár csak bill.-eten ezért 3 egymás melletti fretet nemtok nyomvatartani, ebből kifolyólag az Extrem fokozat lehetetlen nekem :( ] De gyanítom, hogy ez is csak 1 ócska sz@r másolat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...