Idén nem jelenik meg a Starcraft 2

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 30.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard World Wide Invitational rendezvényen újságírók kérdezgették Rob Pardot, aki elárulta, hogy az idei évben nem jelenik meg a Starcraft második része.
A Blizzard World Wide Invitational rendezvényen újságírók kérdezgették Rob Pardot, aki elárulta, hogy az idei évben nem jelenik meg a Starcraft második része.

Ugrás a galériához

A nagy múlttal rendelkező játékot hatalmas tömegek várják. A nagyszerű első rész után egy méltó folytatást kell készíteni a Blizzardnak, ám ehhez sok idő kell. Rob Pardo, az alelnök elárulta, hogy még rengeteg munka vár rájuk. Amit eddig láthattunk a videókon, az még csak egy csekély része a játéknak, a történetet és a különböző küldetéseket még ezután fogják felépíteni. Szomorúan érintheti ez mindazokat, akik egy decemberi megjelenésre számítottak, ám jövőre már biztosan a kezeink között foghatjuk a Starcraft második epizódját.
17.
17.
LonGleY
Akarom mondani: próbálj leírni legalább egy helyes mondatot! :]
16.
16.
LonGleY
laca009: 1: Próbáld leírni legalább egy helyes mondatot!

2: Próbálj kisebb marhaságot pötyögni.

3: Ezek után beszélhetünk.
15.
15.
felegyi
PC-n ez az ütőkártya!
14.
14.
laca009
heh ez hülyeség a meg jelenés november 10 lesz tudjátok hogy a blizzard az 7 pecsétes tika hogy mikor jelenik meg de szerintem az adátum amit mondtam mert sok oldalon ez van ki téve

13.
13.
FeroxX
warcraft III is évekkel később jött ki a bejelentéstől
12.
12.
SniperMaister
Hát sajnálom!De Blizzard-nak ezt elnézhetjük azt hiszem.Ha ők azt mondják nincs kész akkor az még nincs is kész!Bár akkor elkezdhették volna a kampányukat mondjuk úgy karácsony környékén így nem lenne ennyi beizgult ember a Földön :D
11.
11.
Raviel.The.End
#11 Egyátalán nem túlzás! A Mostani WCG-n is ott van! :)
10.
10.
Kocsis92
Azért az, hogy az utóbii 10 év legjobb rts-e az erős túlzás szerintem:D
9.
9.
FeroxX
nem baj, dolgozzanak csak rajta ! nem akarom hogy egy unbalanced, elbaszott játékmenetű, csilli-villit adjanak ki ! már most látszik (néztem a blizz invitional interjut), hogy egy csomo olyan ötletet kezdenek visszavonni, amire én már elsőre is húztam a szám (mothership, thor, lebutitása, bizonyos egységek dizájnjának áttervezése, képességek eltörlése) ! szal szerintem ők is kezdenek ráérezni a jóra, de ehhez sok sok teszt kell !
8.
8.
MT Raze
Remélem azé jó lesz!
6.
6.
temes69
nem baj az. fejlesztgessék csak nyugiban, nehogy valami félkész szart adjanak ki. mondjuk ez a blizzardra nem jellemző. ez az ea sajátossága:)

sztem valamikor jővő augusztusban, vagy ősszel fog megjelenni. a dio3 meg tuti utána, szal az meg 2010ben valamikor. lehet windows7 only lesz. anno a dio1 is csak win95ön ment, én is amiatt raktam fel a gépemre:)
5.
5.
LonGleY
Nem értem ezeket a reakciókat. Nyilván annyival jobb lesz, amennyivel többet fejlesztenek rajta. Ez etgy ekkora horderejű játéknál teljesen érthető, főleg ha azt néázzük, valószínűleg a következő 10 év legjobb stratégiáját csinálják meg (ismét).
4.
4.
westZsolt
bekaphatjáka.......................-t :(
3.
3.
Bally King
Na ezt ki gondolta volna? Nem hinném, hogy 2009 nyara előtt megjelenne.
2.
2.
elég szomorú vok, főleg h D3 sem lesz mostanában... legalábbis sztem tutira nem lesz idén, de még jövőre sem.
1.
1.
Dcrysis02
Mind2 hirben megelőztél :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...