Nagyfelbontású Crysis: Warhead screenshotok

Link másolása
A korábbi rossz minőségű képeket követően ma megérkeztek az első normális screenshotok a Budapesten készülő Crysis: Warheadből.
A korábbi rossz minőségű képeket követően ma megérkeztek az első normális screenshotok a Budapesten készülő Crysis: Warheadből.

Ugrás a galériához

Ha hihetünk a CryTeknek, akkor nem lesz gond a motor optimalizációjával, így a kiegészítő kevesebb erőforrást, vagyis gyengébb vasat igényel majd, mint a tavalyi nagy előd. A Warhead a Crysis egyik mellékszálát dolgozza majd fel, az első számú szereplője pedig az előző részben megismert Psycho lesz. És hogy az új főhősünk neve és a játék között legyen egy kis párhuzam is, a Crysis Warhead az előző résznél sokkal őrültebb, sokkal betegebb lesz!

Érdekel milyen lesz a Crysis: Warhead?
Olvasd el Daks előzetesét itt, a GK-n!
12.
12.
Fight!
Hár igen... tényleg szép a grafja :-D
11.
11.
felegyi
Jó lessz ez!



A Crysis a MediaMarktban 6000-ft 8)!
10.
10.
kenny22
9: ok akkor nem szóltam... igaz én is kb úgy vok, hogy szeretek játszani (habár 1-2 éve már nem mert nincs hozzá gépem, de majd lesz a nyáron), de nem vagyok az a gyenge, szar, szerencsétlen típus...
9.
9.
Dcrysis02
Kocka?Szerintem az itteniekre mindent lehet mondani csak azt nem :)
8.
8.
kenny22
4: ok vágom... csak ahol én élek ott nincs akkora kocka társadalom XD (remélem nem bátottalalk meg...)
7.
7.
Dcrysis02
6:Nem tudom te hogy vagy vele de ha valaminek forradalmi grafikája van az nekem 'nagy durranás' :)) De mindenkinek más az ízlése.Valakinek még mindig az MGS a kedvence,ő tőle nem kérded meg miért?Mert ő szereti.
6.
6.
pinksheep
Dcrysis ha a nagy "durrokat" veszed meg akkor a Crysist ala játszhato techdemo-t miért vetted meg?! Egyébként szépek de élletelenek és idétlenek az emberek,nekem.
5.
5.
vergil
nekem a játék annyira nem tetszett de egyételmü hogy kurva szép garafikája van scak azért játszottam a asima crysisel is:D:D:D
4.
4.
Dcrysis02
Hát,tudod én csak az év legnagyobb 'durr'-jait szoktam megvenni.haverokkal összedumálunk ki mit vesz meg,és ha kivitte valamelyikünk,cserélünk.Nemcsak olcsóbb,de hasznosabb is.Nekem bejött a Crysis és én erre a sorozatra akarok költeni.Évente max 5 játékra költök.COD4,GTAIV,MGS4,mindet vagy megkaptam végigitelre vagy haver konzolján toltuk ki..
3.
3.
kenny22
2: én is teljesen így vagyok vele... csak sajnos ez magyarországon drága mulatság... vagy esetleg tudsz olyan helyet ahol olcsóbb? (amcsiknál 40 $ ami itt igazán lehetne, ha nem is 6 ezer akkor inkább 8, de nem 12...)
2.
2.
Dcrysis02
Megfogadtam hogy a Crysis sorozatot senkivel sem 'csereberélem' mindegyik része meglesz eredetiben :)) Jó képek lettek,úgylátom világosabbak a szinek az elődhöz képest.
1.
1.
Domasi
"vagyis gyengébb vasat igényel majd, mint a tavalyi nagy előd"



ennek örülök
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...