NCAA 09 - manőverek a pályán

  • Írta: drip
  • 2008. július 10.
  • Hír
Link másolása
Az új NCAA játékban minden eddiginél több lehetőségünk lesz kicselezni a védő sort, okosan túljárni az ellenfél eszén, hogy miénk legyen a győzelem.
Az új NCAA játékban minden eddiginél több lehetőségünk lesz kicselezni a védő sort, okosan túljárni az ellenfél eszén, hogy miénk legyen a győzelem.


 A videóban láthatjuk az X360-as verziót, hogy hogyan is kell alkalmazni ezeket a trükköket: elég ide-oda, jobbra-balra rángatni a kart és a játékosunk máris elkezdi a szapora testcselt, vagy ha gondoljuk, akkor le is fordulhatunk ellenfelünkről. A játék az egyetemi csapatokat tartalmazza, tehát aki nem jártas az amerikai fociban az ne lepődjön meg, hogy nem találja esetleg a Coltst vagy a Giantset.
20.
20.
polamma
Sziasztok valakinek nincs meg ez a játék mind1 h min akár xboxon akár ps-en ha megan vkinek kérem irja már ide meg komiba előre is köszönöm ja meg ha vki meg tudja szerezni de azt már XBOX 360!!
19.
19.
Naliak
Londonban idén

A San Diego Chargers (a liga egyik legjobb csapata-labdaszerző gépezet-turnover machine) és a Saints csap össze. Jó meccs lesz, bár a tavalyi forma alapján Chargers győzelem várható.



NCAA-ben kicsit mások a szabályok, pl elkapásnál elég az egyik lábnak földet érnie, és bonyolultabb a lebonyolítás Bowl rendszer van.



Go Volunteers, Sooners, Crimson Tide
18.
18.
Daveout
nos igérem h ez az utolsó off hszem...de úgy belejöttem a képfeltötésbe!!!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/080710/moto_0082_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
17.
17.
drip
hűűűű hallod szép darab és a marshall mezt is elfogadnám nekem eddig "csak" egy eredeti Wilson labdám van normál és junior méretben

u.i Nekem a Giants a kedvencem meg a Green Bay
16.
16.
Daveout
Na azé csak megcsináltam...mobilos kép...ezé elég kaka...de a lényeg látszik!!! http://www.kepfeltoltes.hu/view/080710/moto_0080_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
15.
15.
Daveout
ja és az egyik legfontosabbat majd el felejtettem...szintén amerikából küldtek nekem egy EREDETI Marshall mezt is!
14.
14.
Daveout
A kedvesemtől kaptam karácsonyra...a holdfenyteam-tól rendelte...akkor még árúltak mezeket! Igen Brady a kedvencem meg úgy alapvetően a patriots! de teljes relikviám van...az T.O.bábútól kezdve eredeti new england edzőlabdáig (amerikásból kaptam (ki sem bontottam a dobozából, úgy ékesíti polcomat))...stb, stb!
13.
13.
drip
*11:Mákos vagy honnan szerezted ??? Ő a kedvenced??

*12: a Backbreaker lessz szerintem a legjobb nagyon nagyon várom
12.
12.
pstomi
8: de akkor is nagy pénz lehuzás az egész. NFL játékba simán belerakhatnák az ncaa-s játékosokat. de amit az ea csinál... ugyanazt a játékot eladja kétszer. me aki megveszi az ncaa-t az nyilván megveszi az nfl-t. mondjuk szerintem az nfl lesz idén a legroszabb amcsi focis játék. me lesz euphoriás Backbreaker és a Blitz the league 2. meg az nfl 2k9 szoval esélytelen ncaa/nfl
11.
11.
Daveout
így van ha megmondja valaki hogy kell képet feltölteni meg is mutatom!!! És igen valóban a NYG vs NOS lesz!!!
10.
10.
drip
A New York Giants és a New Orleans Saints játszik majd nem??? HUHHH de kimennék én is



u.i van eredeti Brady mezed O_O????
9.
9.
Daveout
tjames a végén olyan szinten kitanulod és megszeretedezt a sportot h késő ősszel (kora télen) 1ütt fogjuk nézni sörrel a kezünkben remélem a meccseket! De az már tuti h a labdát viszem 20.án!!! Amúgy mi már elkezdtük nézni Anettával az ibusznál h indítanak e járatot az idei londoni csatára!



u.i.: jelen pillanatban is kedvenc Bradymezemben gépelek!!! "-.-"
8.
8.
drip
*7 az NCAA az egyetemi bajnokság az NFL pedig profi bajnokság . A draftnál is az NCAA ből válogatnak játékosokat
6.
6.
pstomi
1: tjames öszintén szolva a fifa sorozat arrol szol h labdát szerzel és egyedül végig viszed azzal a játékosal és gól. PES az más tészta ott nem megy ez ilyen könnyen.
6.
6.
pstomi
Mi különbség az NCAA ÉS AZ NFL között?
5.
5.
Vincenzo
még mielőtt valaki félreértene énis egyetértek az előttemszólókkal(bocs a dupla post-ért)
4.
4.
drip
én pl nagy amerikai futball fan vagyok és igazat adok nektek 100%ig de ez a vidi azért van hogy lássátok az újdonságokat és nem csak futó játék létezik
3.
3.
Vincenzo
Hát az amcsifoci azért picit más mint az európai az tény de a lényeg akkor is a tácsdán, mint a sima fociban a gól. ok hogy a játék a szép támadásokból épül fel de akkoris mindenkinek az a célja, hogy minél több pontja legyen...mondjuk a valóságban elég ritka az, hogy első támadásból végigviszik a pályán, de ez akkor is tetszik nekem, remélem a rendes NFL be is beleteszik majd
2.
2.
torolaci
1: egyet értek. minden yard és minden egyes megszerzett pont -legyen kár TD, FG, EP vagy Safety nagyon sok taktikai cuccnak köszönhető és nem az egyénieskedésnek
1.
1.
tjames
Olyan mintha a játék célja csak a tácsdáun lenne, pedig ez koránt sem így van. Mondjuk én sík hülye vagyok ehhez a sporthoz, de láttam már egykét meccset. Az nagy szó ha tácsdáun van, örülnek ezek minden nyavajás yardnak. Maga a sport sokkal inkább taktika, sem mint ez a "fus végig a pályán testcselekkel" játék. Szóval aki egyáltalán érintett ebben a sportban, s ezáltal potenciális vevő lehet, annak szerintem nem jön be ez a stílus. De javítsatok ki ha tévedek. Nekem olyan, mintha a Fifa játéksorozatot úgy játszanánk hogy labdátszerzel, és egyedül végigtörve a pályát, gólra hajtanál. Valahogy akkor az is lapos lenne, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...