Operation Flashpoint 2: Dragon Rising látnivalók

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 11.
  • Videó
Link másolása
Néhány új kép és egy videó érkezett a remek taktikai lövölde, az Operation Flashpoint második részéből, amely a Codemasters gondozásában készül.
Néhány új kép és egy videó érkezett a remek taktikai lövölde, az Operation Flashpoint második részéből, amely a Codemasters gondozásában készül.


A videó és a képek lenyűgöző háborús hangulatot tükröznek, ez kétségtelen. Az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising nagyszerű lövöldözős játéknak ígérkezik, ahol komoly taktikát kell használnunk az ellenfél kiiktatására. A grafika csodálatos, reméljük, hogy az eddig még ismeretlen megjelenési dátumig megőrzi szépségét és a PC, Playstation 3 és Xbox360 tulajok egy igazán mesteri játékkal lesznek gazdagabbak.

Ugrás a galériához

25.
25.
Glek
:O Ez nem kicsit durva. Nah ilyen grafikát tessék elém rakni. :) Crysis-verő én úgy érzem. :) Amúgy első részét nagyon csipáztam az OF-nek.
24.
24.
Drider
TONYSAKKA nagyon megasszondta'! :D PS3-as oldal? :O XD Csakazért is mégegyszer megnéztem a fejlécben azt a három platformot... TESCO-s PC? :D Nem tudom a PS3-at hol lehet kapni, de PC-t az emberek csupán 2%-a vesz TESCO-ban... na, de aki csak ott lát, az ne nagyon alázza a PC-seket...
23.
23.
Aramisz93
#21: 500.000 ft.? 30 fps? BD? Érdekes, mert egy dupla rétegűn elfér...akkor miért kell BD? Hogy ráfizessünk még 3000 ftot azért mert BD ? ( most csak mondtam egy összeget)...PS3-as oldal? Inkább meg se kellett volna szólalnod...
21.
21.
TONYSAKKA
hogy jön ide ez a pc- sz'' nézd végig a képeket aztán hadovàlj.

amugy meg ez egy ps3 as oldal,neked van ps3??

tesco's pc vel sosem fogsz yoo't jàtszani'''''''az tuti

de lehet hogy van felesleges 500.000 ft od rendeset tuningolni 'és eléred azt a szintet amit én egy BD berakásával elintézek:)

és most ne gyere a 30fps hülyeséggel,mert ok de az a 30fps gyönyörü környezettel 30fps ''''

üdv.
20.
20.
Drider
Csak ne lepődj meg ha a minimális gépigény Geforce 9500 GT/Radeon 3850, 2 GB RAM, Core 2 Duo/Athlon 64 X2, 20 GB szabad hely lesz :D
19.
19.
Fight!
Ez egy gyönyőrű szép, tökéletesen kidolgozott játék lesz amin több mint 5 éve dolgoznak ráadásul ki tudja h mikor jön ki. Mindenestre én nagyon várom, mert az előző részei igazi játékélmyént nyjútott számomra. Hajrá CODEMASTERS!! :-)
18.
18.
Drider
Hát igen, viszont kicsit festőinek tűnnek azok az effektek, mint a DiRT intrójában is... Szép lenne, ha igaz lenne, hogy ezek ingame shotok, mert akkor a COD4-5 grafikája rendesen elbújhatna mögötte (főleg, ha megnézitek a fűszálakat: mindegyik külön ki van dolgozva) Kiváncsi leszek mit produkál a NEON engine a harcmezőn... (A trailer egyébként már tavaly tavaszal megjelent, nem tudom mi az új benne :S)
17.
17.
gamezz
ezek ingame jelenetek látszik hogy sokan nem vágják hogy milyen is ez a játék, csak attól látjátok nem ingame-nek a videót, mert minden élsimitott ezek a jelenetek a játék grafikáját mutatja be és akár mennyire kételkedtek ez ilyen lesz a robbanás is + a por is jobbbbb ha felkészültök, amőgy nemtom mit csodálkozik itt mindeki hogy ez áhhh ez nem ingame, 2008 van és kitudja mikor jelenik ez meg... ideje volt már egy iylen szintű megjelenítést összetákolni, és innentől mondhatjuk hogy van értelme egy játéknak enélkül szart se egyik se + az óriási realiszitkus hangulat az összes játék amik vannak ma a piacon nagyon gyengék minden stílusban
16.
16.
K.G.
Ezek nem ingame képek, akár a trailer. Ezekben a képekben és a trailerben olyan tárgyak, objektumok vannak, amik a kész játékban is lesznek és 90-95%-ban így kéne majd kinéznie. Ennek a megoldásnak van valami neve is, de nem tudom, hogy mi. Így reklámozták annó a Dirt-öt is, és a kész játék majdnem olyan jól nézett ki, mint a képeken.
15.
15.
torolaci
marha nagy a látvány. kicsit cod4 feeling... de ez miért lenne baj?:D
14.
14.
mukki
Hat en nem is tudom lehet hogy in game mert amikor meg a crysis nem jelent meg azert abbol is voltak olyan kepek hogy en azt montam hogy ez nem nezhet igy ki es tessek hat igen ez ilyen majd meglatjuk hajra codemasters mert kell mar valami igazan utos realisztikus fps ezek az ugri bugri fps-ek melle.
13.
13.
pinksheep
Fight te miért dupla posztolsz mindig? Rühelem mert idegesitö . Egyébként a trailer se ingame .
11.
11.
Fight!
11.
11.
Fight!
kb 4 éve készül....vagy több
10.
10.
pinksheep
Biztosra veszem hogy feljavitott képek söt valameik biztos hogy csak sima artwork! Ez nem nézhet igy ki..
9.
9.
Aramisz93
#9: Ez teljesen más mint a Killzone...bár hogy szebb lesz az lehet. Azt szeretem ebben a játékban hogy semmi máshoz nem lehet hasonlítani. Mert lehet hogy a Cod is modern korban játszódik, és most a 4.reészben egyre inkább törekedett a dolgok reális megközelitésére, de az Operation Flashpoint-ot soha nem fogja minőségileg utolérni...ámen!:)
8.
8.
gg01
Ha ez így fog kinézni!!!!! pffff!!! Gyerekek a Killzone-nak nagyon fel kell kötni a gatyáját!!! Sőt ez cefetebb (tudom még nem ingame) így ránézésre! Majd meglátjuk ingame milyen lesz!
7.
7.
Skull
Azta. Ahogy megnéztem Tjames videóját, úgy éreztem, mintha a valóságban lettem volna :D Nagyon komoly. Szuper játék lesz (remélem)!!!
6.
6.
Szatech
azé a gépigényére kíváncsi lennék, am. überbrutálul néz ki a game!
4.
4.
tjames
Hopp, egy trailer is van! Igaz ez sem ingame sajnos, node ne legyünk telhetetlenek...

http://www.gamersyde.com/stream_7737_en.html
3.
3.
Fight!
Gyönyőrű grafikája van... végigvittem az összes részét és ez sem marad le :-)
2.
2.
Fight!
EZ AZ, ERRE VÁROK MÁR MIÓTA ;-)

1: EZ AZ, HAJRÁ NEXT-GEN KONZOLOK ÉS MINDEN MÁS :D
1.
1.
westZsolt
kezd erősődni a NEXT-GEN :P HAjrááá :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...