STALKER: Clear Sky részletek és érdekességek

Link másolása
A THQ által fejlesztett STALKER: Clear Sky is képviseltette magát az idei E3-on, melynek köszönhetően több új infó is napvilágot látott.
A THQ által fejlesztett STALKER: Clear Sky is képviseltette magát az idei E3-on, melynek köszönhetően több új infó is napvilágot látott.

Összesen 8 frakció lesz, ami hadakozik majd a zóna területeiért. Mi, az egyik nagyobb kitörést túlélő stalkert, Scar-t alakítjuk, akinek egyik felfedezőútja balul sül el. A Clear Sky csoport menti meg az életét, ezért hálából máris csinálunk kell egy pár területfoglalós küldetést nekik.

Ez egyből a játék fő újításához vezet minket, méghozzá a  frakcióháborúhoz. Esetenként egy kisebb csoport elindul területet foglalni, ám nem biztos, hogy mindig sikerrel is járnak. Ha persze úgy gondoljuk, besegíthetünk nekik elfoglalni a területet és nem is lesznek hálátlanok. Ha megunjuk a Clear Sky frakció békés tevékenységét, átállhatunk egy másik csoportba is, például hogy hátba támadjuk őket.

A Clear Sky szinesebb vidéket fog felmutatni, mivel a katasztrófa előtti zónában még tisztább az ég, és zöldebb a fű. De lesznek visszatérő helyszínek is, mint például a Red Forest, a Cordon, és a Bar területe. Pripyat-ot Limansk kis városa fogja helyettesíteni játszótereivel, és lakóházaival. A játékot a nemzetközi ESRB csak felnőtteknek szóló besorolással illette.
4.
4.
Jery
En is ugy gondolom SystemOfAndrew!!! Regen volt ojan hangulatos jatek mint a Mafia.
3.
3.
SystemOfAndrew
Nagyon fasza.Alig várom :)

Ilyen hangulatos játékkal a Mafia óta nem találkoztam.Magával ragadja az embert.Az első rész gányolt viszont ezt a részt már megveszem.
2.
2.
delta
Még nem játszottam rajta de jó lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...