Készül az Age of Conan első kiegészítője

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Két hónapja jelent meg a Funcom MMORPG játéka, amely Conan kegyetlen világába kalauzolja a játékosokat, ám máris a folytatásról beszélhetünk.
Két hónapja jelent meg a Funcom MMORPG játéka, amely Conan kegyetlen világába kalauzolja a játékosokat, ám máris a folytatásról beszélhetünk.


Az Age of Conan meglehetősen jól indított, a felhasználók száma már átlépte az 1 milliót és ez a szám napról napra növekszik. Sajnos a kivitelezéssel még vannak problémák, mert nagyon sok minden hiányzik a játékból, de ezen folyamatosan dolgoznak a fejlesztők. Olyannyira belevetették magukat a munkába, hogy máris egy kiegészítőről szólnak a hírek. Sajnos részleteket egyelőre nem árult el Erling Ellingsen a vele folytatott interjúban, ám állítása szerint a következő év tavaszán magunk is szemügyre vehetjük, milyen új kihívásokat tartogat számunkra Conan világa.
9.
9.
Metal fiú
8.
8.
metafenomÉN
5# Köszi ez érdekes

A hivatalosinfónál valami független MMO-s felmérésre vagy hasonlóra gondoltam azt azért éreztem hogy nem saját magukat fogják besározni :) Ugy tünik mégsem olyan könnyű a WoWot leváltani a Conanak tehát majdnem sikerült a WarHammer még talán de már most ott is sok a gond embereknél nincs tank!!! Ezzel az emberek elbuktak...
7.
7.
dareal
6: azért vigyázz, több mint 1 millió eladott példánynál tart.

egy maxos kari kigyúrása - ha tudod, hogy mit csinálsz - nem sok idő, a rekord vlmi 3 nap. egy átlag power gamernek 5-6 nap.
6.
6.
laca009
bazeg hova készül még még alig játszanak vele nem hogy már max. lvl-en vannak...

ez kb. olyan mint a halo még meg se jelent az 1 de már késziteték a 2 meg a 3.
5.
5.
dareal
4: hivatalos soha nem lesz, hülye lenne a kiadó azt mondani, hogy: "menekülnek a játékunkból".

nézz körbe az mmo fórumokon, oszt majd láthatod, hogy hányan mondják, hogy cancel acc stb.
4.
4.
metafenomÉN
4# menekülnek tényleg ? ez érdekes eről nem is tudtam ez hivatalos ,fél hivatalos, vagy csak pletyka ? Mondjuk hallotam hogy rengeteg bug maraddtt még a játékban és a capat munka sem anyira kidolgozott mint többi MMO-ban... .
3.
3.
dareal
előbb gatyába kéne rázni a játékot. a hype miatt jó sokan vannak, de egyre többen menekülnek.
2.
2.
Raviel.The.End
Az vicces ugyanis én még az 1. se nagyon ismerem xD jó lett? :D
1.
1.
Dr Kratos
Inkább a 360-as verzió készüljön már !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...