NFS: Undercover bejelentés augusztusban

  • Írta: ATi0021
  • 2008. július 22.
  • Hír
Frank Gibeau, az EA Games elnöke bejelentette, hogy augusztusban jön a hivatalos NFS Undercover bemutató, ahol sok új információt tudhatunk majd meg a játékról.
Frank Gibeau, az EA Games elnöke bejelentette, hogy augusztusban jön a hivatalos NFS Undercover bemutató, ahol sok új információt tudhatunk majd meg a játékról.

Arról azonban nem beszélt, hogy emellett kapunk-e képeket vagy videót is. Gibeau kijelentette továbbá, hogy tanultak a ProStreet-es hibából, és visszatérnek a jó öreg Underground stílushoz, vagyis a szabadon bejárható területekhez és a szabad versenyzéshez, mely egyik jeles képviselője az új Highway Battle mód lesz. Bővebb infók később.
31.
31.
xmessiah
Kíváncsian várom ezt a játékot! Remélem sikerül valami jót összerakni végre! Ha jól látom a hostess Christina Milian hát igen..... kicsit odabasz a csaj :D, nekem nagy kedvencem úgyhogy ez már 1 piros pont! :P
30.
30.
ATi0021
Helló Memphis!!!

Igen én is nagyon várom. SG-n már csinált neki más topicot. Igaz megcsinálhattam volna, amikor még nem volt, de nem vagyok benne biztos, hogy jó házigazda lennék. (Bár megjegyzem a mostaninál lehet mégis csak jobb lett volna.)
29.
29.
Memphisboy
Csáó ATI!

Ideje volt már rádöbbeniük az EA-nál hogy ez így nem pálya.Semmi életérzés sincs benne legalábbis kevés.Undergrounddal jól jártak mind a 2 résszel.Az elsőben nagyon új volt ez a tuningold fel a verdádat játék a 2. részben pedig a nyitott, szabadon bejárható város ragadta meg a közönséget.Most jön az Undercover amit nagyon várok jobban mint a PS.-t.Az irányítást remélem hasonlóra csinálják mint az ATARI-nál. Bár ez nagyon valószínütlen de hátha. Test Drive Unlimited HC-mód.Nekem még mindig az jelenti a maximális urlamat a kocsi felett. Ne legyen árkádos de szimulátor sem.Valami normális földközeli. =D

Tényleg SG-n csinálsz Topikot neki? Mert ha igen akkor megyek oda is.Csáó csáó Memphis
28.
28.
Bins
Sztem mosmá sikerül nekik összehozniuk valamit a bukott részek után.. mindíg így van... am meg jó kis hír ez..bejelentették hogy be fogják jelenteni... :P
27.
27.
ATi0021
33:Ki mondta, hogy ez baj? Ok rosszul tudtad. És? Én csak kijavítottam. Nem értem ebből miért kell ekkora ügyet csinálni. Nem értem mi bajod. Valaki ír valamit, és arra válaszolok. És? Most abban mi a baj, ha valaki leírja, hogy valamit másképp gondol? Úgy hiszem itt és más oldalakon is szabadon kilehet fejteni a véleményünk. És sajnálom, ha ez neked okoz pszihés sokkot.

Igen nagy NFS fan vagyok. Gondolom sokan mások is. És nem értem egyesek pár rosznak tartott rész után miért írnak le egy új játékot, amiből még egy képet se láttak. Lehet, hogy egy amatőr csapatnak nem elég 2 év, de az EA BlackBox mögött van olyan tudás és anyagi háttér, hogy elég legyen nekik.
26.
26.
gringos
ATi0021, elnézést kérek, hogy rosszul tudtam, rmeélem nem okoztam neked ezzel valami pszihés sokkot, gondolom nagy NFS fan vagy és rosszallóan veszed amikor valaki aki annyira nem de bírja a cuccot egy ilyen szarvashibát ejt hogy 2 év helyett 1-et ír azse olyan hosszú idő egy igazán jó játék összerakáűsára. Az egész levelem az leveled első 2 szava miatt ilyen ,,Már bocs".
25.
25.
jeti93
Úgy hallottam, hogy olyan lesz mint a Transporter(Szállító) film. Az pedig nagyon jó. Amúgy szerintem, most lesznek váltakozó napszakok.

Nekem meg a GRID nagyon nem jön be. Ha valaminek, akkor annak nincs normális története. Lényeg nélkül meg nem látom értelmét a játékoknak (mint pl:FIFA-k,). A GRID-ben az irányítás meg nagyon nevetséges volt, nem tudott bevenni egy 160 -os kanyart. JA, és kérem az EA-t, KÉREM ne legyenek benne azok a hülye Lamborghini-k, meg Porsche-k és ilyesféle "húdeszuperautók". Maradjunk az éjszakai kocsiknál és ne a csilli-villi szaroknál, kösz.
24.
24.
tyler001
tombar ez igaz xd sztem is eléggé jó bőr :D látod a sok kocka xD (csak vicc)
23.
23.
tombar
érdekes a hosztesz csajjal senki sem foglalkozik, pedig jó bör
22.
22.
ATi0021
26: "véleményem szerint nem kell ettől a darabtól sokat várni, mert 1 évig fejlsztik"

Már bocs, de ezt a részt 2 éve készítik.
21.
21.
Zohan
És megjelenik vala a GRID,mely az emberek megbecsülését és a Pro Street földbe döngölését hivatott teljesíteni...vala...:P viccen kívül kíváncsian várom,mit főz ki EA bácsi h visszavágjon a Codemastersnek....
20.
20.
gringos
véleményem szerint nem kell ettől a darabtól sokat várni, mert 1 évig fejlsztik, ami nemjó, az utóbbi 2 need for speed förtelmesen zsar volt, és valamit mindíg elbasznak. A pro streetbe belerakták a törésmodellt ami jó, de az egész játékmenet ócska volt (a csajok ,na azok jók voltak), ha visszatérnek az undergroundhoz az jó, de remélem törni is fognak a kocsik. Tehát egy underground stílusú cucc jó törésmodellel, jó zenékkel, fizikával, jó pályákkal egy nagyon jó játék lehet.
19.
19.
Aramisz93
Hot Pursuit forever...( mindkét rész) annál jobb NFS még nem volt. Nem értem miért kell erőltetni ezt az éjszakai versenyzést. Miért nem tudják megcsinálni azt hogy változó napszakok?
18.
18.
lac15
TOP 3 NFS sztem

1.NFS U

2.NFS MW

3.NFS U 2jólenne ha csinálnának egy teljesen új NFS-t ennek a 3-nak az ötvözéséböl és persze nextgen graffal

vagy pl egy Halálos iramban tokio drift feelingü játékot,nah azt eltudnám viselni
17.
17.
McDuff
nah arra kivi leszek,az eddigi infok alapján ez a rész végrevalahára jonak tűnik és reméljük tényleg jo lesz!
16.
16.
westZsolt
hejes 1 rakás kula volt a Proostreet :S
15.
15.
ATi0021
19: Hát igen, ott nagyon részletes volt. Emlékszem anno mennyit tesztelgettem, hogy online még jobb legyek.
14.
14.
tombar
8: az u2ben is simán lehetett
13.
13.
ATi0021
14: OK csak eddig mindig már áprilisban-májusban az IGN-es stb újságírókkal együtt mutogatták az aktuális rész demóját. De most tényleg másképp volt. Mert ahelyett, hogy kivitték volna E3-ra inkább azt mondták, hogy még nem mutatják, mert még nincs olyan állapotban a dolog, mint ahogy azt ők szeretnék, ezért inkább majd E3 után 2-3-el később bemutatják. Gondolom idén végre !!! a minőségre is figyelnek. És még egy áprilisi EA-s interjúba olvastam, hogy az EA BlackBoxos srácokat elkeseríti, hogy a rajongók nagyobbik részének nem tetszik a játékuk és, hogy tömegterméknek tartják azt. + Az eladások is elég gyérek voltak. Lásd PS Demo 2. Ráadásul ott van a 2 év fejlesztés is. Ezt is sokan támadták. De nem felejtsük el, hogy annó az NFSUval egy időben így indult a Most Wanted feljesztése is. Ami szerintem szintén nagyon jó lett a maga módján. Aztán jöttek az 1 éves részek. (carbon, ps) De ha tévedek javítsatok ki.

Remélem tényleg visszatér az Underground legendás stílusa.
12.
12.
Aramisz93
Pff...jó a hozzáállásuk. Attól hogy a PS nem tetszett sok embernek, nem kéne egyből kukába dobni az egészet, hanem jól megcsinálni.
11.
11.
Dcrysis02
Hát ha keverik a MW zenéjét a Carbon-éval akkor jó kis OST-t kapnánk.De ha lehetne beleraknám a Black Bettyt-t a SpiderBait-tól megint ;)
10.
10.
watto
13: pro streetnél is ezvolt, hogy a tesztelők mondták hogy "aa minnyá elélvezek ez olyan jó" meg hogy jaaaj de hosszú játékmenet, istenkirály játék lesz. oszt közbe egy kalap szar, de várjuk a folytatást, underground 1-2 powa
9.
9.
ATi0021
Már a hónap elején voltak pletykák, egy bizonyos Highway Battle módról. És még néhány nem biztos állítólagos EA infóról is:

- dinamikus időjárás (eső,köd,hó)

- NFSU tuning, + belsőtér tuningolási lehetőség

- újra megjelennek az autókategóriák, Legendary-val kibővülve stb

- hatalmas autópálya rendszerNagyon kíváncsi leszek ezúttal tényleg normális NFS jön vagy csak átverés megint. Szerintem a ProStreet visszafejlődés volt. Ha az eddigi pletykák igazak, akkor nagyon nagy NFS van érkezőben. Ez magyarázná miért is titkolják ennyire. Már nagyon várom azt bizonyos bejelentést. És nagyon remélem, hogy ennyi idő után csak adnak már egy normális videót is.

8.
8.
Dcrysis02
Hát nekem a PS kicsit unalmas volt.De attól függetlenül megért egy 6 pontot.Meg volt akinek bejött.Megszállottaknak élvezhető cucc volt,de én az olyan játékot szeretem emiben történet is van...legalább van ok hogy végigtold a játékot.Nem csak hogy ok nélkül te legyél a Nr.1
7.
7.
MaRC1
a pro streetet kb 5 perc után abbahagytam, annyi szar... szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...