Tomb Raider: Underworld érdekességek

Link másolása
Mint azt a játékot kiadó Eidos már bejelentette, a Crystal Dynamics által fejlesztett új Tomb Raider epizód idén november 21-én kerül az európai boltok polcaira.
Mint azt a játékot kiadó Eidos már bejelentette, a Crystal Dynamics által fejlesztett új Tomb Raider epizód idén november 21-én kerül az európai boltok polcaira.


 Az Underworld alcímet viselő játékban Lara a villám Istenének, Thor-nak mítikus kalapácsa nyomába ered, aminek hatalma képes hegyeket völgyekké zúzni és Isteneket megsemmisiteni. A bátor archeológus kalandjai ismét a Föld több pontján fognak zajlani, ősi templomoktól az óceán aljáig mindenhol járhatunk majd. Ennek a játéknak sötétebb lesz a hangulata, mint az eddigieknek és a készitők szerint Larának rá kell jönnie, hogy a játék folyamán a saját tettei sodorják majd bajba nem csak őt, de az egész világot. Nemtudni hogy a történet a Legend után vagy elött játszódik és azt sem árulták el, hogy Lara készséges segitői, Alistair és Zip szerepelni fognak-e majd a játékban. Az Underworld Pc-re Xbox360-ra ,PS2-re, PS3-ra,Wii-re és Nintendo DS-re lesz megvásárolható. A Wii-re és a DS-re készülő változatban állitólag különleges tartalom is helyet kap, ami a többi platformon nem lesz elérhető.

Ha érdekel a játék, akkor olvasd el előzetesünket itt, a GK-n!
Tomb Raider: Underworld előzetes 
8.
8.
boben94
Az a Jó hogy én jóformán minden részét végig jácottam csak az 1-2-3-ba a felénél abba hagytam ! DE már én is nagyon várom ! És szerintem jobb lesz a többinél mert talán a grafikája jobb lesz meg a játék nagyobb lesz ,több akrobatikus mozgások! Szerintem nagyon jó lesz és remélem még jó sok része lesz!!
7.
7.
air 2
Gyűjjön már nagyon várjuk.Ha lesz olyan jó mint az anniversary,akkor nyugodt leszek.
6.
6.
Bins
Hát ja lesznek benne hasonló mozgások az tuti... Sőt, nálam ez alázni fogja az AC-t pedig az is az egyik kedvencem...:)
5.
5.
laca009
na ez meg ha jól tudom megint olyan legend stílusu lesz és ugyan ugy lehet mászokázni meg trüközni mint a assassin's creed-ben:)
4.
4.
Bins
jáááájdéjóóólesz!!! azanovember -.-"
3.
3.
westZsolt
2.
2.
Dcrysis02
2:Úlláccik a Tomb raider világábn nem élnek épitészek és kőművesek :))
1.
1.
Optimus Prime
Szerintem folytatás lesz. Szerintem úgy logikus, mert meghagyta a folytatás lehetőségét szinte majd egy "To be continued..." felirattal. Kár lenne kihagyn Zip-et és Alister-t nagyon bírtam őket a Legend-ben. Sokat dobtak a játékélményen. A hangulat meg tényleg nagyon sötét lesz, mint azt a Teaser is muatja, ja és aból adódóan kzárt, hogy előzmény lesz:

http://www.gametrailers.com/player/37014.html


Ugyanis Lara felrobbantja a saját viláját. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...