NBA Live 09 - újabb előzetes videó érkezett

  • Írta: drip
  • 2008. július 26.
  • Hír
A kosárlabda hívei nemsokára már pattogtathatnak a konzoljuk előtt, de addig is tekintsétek meg a most érkezett, közel másfél perces trailert.
A kosárlabda hívei nemsokára már pattogtathatnak a konzoljuk előtt, de addig is tekintsétek meg a most érkezett, közel másfél perces trailert.
Az Electronic Arts által fejlesztett, minden évben megjelenő NBA Live sorozat új epizódjához érkezünk hamarosan, de addig csodáljuk meg az új trailert, amely a zeneének köszönhetően nagyon hangulatos lett. Az NBA Live 09 szeptember végén várható Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii és PSP platformokra.
7.
Gaben19910117
hát én is maradok a 2k sorozatnál,emléxem a 06 milyen bugos volt...omg na azt be se szereztem... 2k-k yol néznek ki és jobb a játékmenet /grafika 100x
6.
mohoyo01
1etértek az NBa 2k9 simán jobb !!!!!!!!!!! és ezt tapasztalatbol mondom a 2k8 után
5.
freddyaHUNcut
Gyerekek NBA 2k9 abban kell gondolkodni! EA mehet a tepsibe. #2 ne bánkódj a pc miatt az a 2008-ban is szörnyű volt. Azután vettem is egy X360-at. Azon vannak normális gamák. Nekem legalábbis a 2k8 teljes mértékben bejött sokkal realisztikusabb taktikásabb jobb. Anno az NBA live 94 nél éreztem ilyen jól magam super nintendon. Az volt az első kosaras gamám.
4.
peterpal7
Csak érdekességként a 2003-ban vagy csont nélkül bedobod vagy nem. Olyan nincs benne hogy pattog a gyűrűn egy kicsit és begurul.
3.
Aramisz93
Nem is mozog a háló mikor beledobja a labdát :( Legalábbis nem túl élethű
2.
peterpal7
1: És ebbe fektették az energiájukat: Izzadás (mintha olyan közelről néznénk őket), Nike cipőn a varrás (az nagyon fontos), A padló tükröződése (biztos a sok izzadságtól). A fejlődés a közönségben van, de nem sok.

Ne értsetek félre kedvelem az NBA-t de ez katasztrófa.

És nem jön PC-re, újabb rossz pont.
1.
CB
tök ugyan olyan szar a mozgás mint volt. Max a graf jobb egy kicsit...ennyi...EA...:S:S:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...