Vadi új Red Faction: Guerilla látnivalók

  • Írta: Daks
  • 2008. július 25.
  • Képek
Link másolása
Még az idei E3-ról maradt ránk néhány szép Red Faction: Guerilla kép. Összesen nyolc screenshottal és négy artworkel bővült galériánk.
Még az idei E3-ról maradt ránk néhány szép Red Faction: Guerilla kép. Összesen nyolc screenshottal és négy artworkel bővült galériánk.

A Red Faction: Guerilla története 50 évvel játszódik az első rész után. Az egykori főgonosz vállalat, az Earth Defense Force (Földi Védelmi Erő) immár nem csak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.

Itt lép be a képbe névtelen hősünk, kinek mestersége címere a bomba, s ki gerillaként tevékenykedik. Nem is lesz más dolgunk tehát, mint hogy az abszolút rombolható környezetben szétrúgjunk pár megalomániás popót. De hogy pontosan milyen is lesz a játék? Ezt Chocho premier előzeteséből hamarosan megtudhatjátok!

Ugrás a galériához

5.
5.
driftking15
Szerintem Motion akart az lenni xD
4.
4.
Aramisz93
3.
3.
huszti
jah...gta-ba nem 1x volt már h beleszaladtam a falba, meg hogy átlógtam a kerítésen, beleestem a föld illesztésébe..stbstb...
2.
2.
Herr Stahl
Az első jó volt (gellerből lőni a genyákat, szépen törő üveg stb.), a második felejthető (eseménydús játékmenet, de tök ugyanaz=unalmas), ezek a screenshotok meg, hááát.... Lehetne szebb is. A csóka lába nincs a talajon, a második sor középső képén meg a halott félig belesüpped, motion blur? Time Shift után ez kunszt? Szóval grafika bugos, de kb. 2006-os szinten van. Szerintem.
1.
1.
Mortalk
Nah, ja a képeken kívül még 3 különböző gameplay videó is kimaradt anno... Azért annyira nem lesz szar, hogy egy szót sem érdemel!

Nézzétek meg érdemes: www.redfaction.com
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...