A Microsoft felfedezné a Halo univerzumot

Link másolása
Két folytatással, több novellával, és egy egész sor játékfigurával a háta mögött a Halo sorozat nagy utat tett meg odáig, ahol ma van. És még közel sincs vége!
Két folytatással, több novellával, és egy egész sor játékfigurával a háta mögött a Halo sorozat nagy utat tett meg odáig, ahol ma van. És még közel sincs vége!

A készítők többfelé szeretnék vinni a Halo történetet, ám a játék megszállotjai már most attól félnek, hogy olyan sorsra jut kedvencük is, mint a Medal of Honor vagy a Command & Conquer sorozat. De a Microsoft megnyugtatta a széria rajongóit, hogy ők "felfedezni, és nem kihasználni" szeretnék ezt a játékot.

Frank O'Conner, a Microsoft Games egyik beosztottja eképp nyilatkozott nemrégiben: "A Halo univerzum nagyon nagy már. Az eddigi eseménysorozat csak egy év történéseit dolgozta fel, vagyis pár hónapot abban az évben, hogy pontosak legyünk. Már meg van tervelve nálunk minden, hogy mi mikor, és hogyan fog lezajlani. De döntenünk kell. Mi izgalmasabb, ha az UNSC katonák a Spártai katonákkal együtt harcolnak a Covenant ellen, vagy az ami Master Chieffel történt a Halo 3 eseményei után? Egy óvatosan feltérképezett univerzumunk van, amit fel szeretnénk fedezni, és nem kihasználni. És ez a nehezebb része: azt kell csinálnunk,ami tetszik az embereknek."

Amint láthatjuk, biztos kezekben van a Halo játékok sorsa. De az a kérdés meddig? Reméljük továbbra is a játékosok szükségeit tartják szem előtt a Microsoft emberei, és a jövőben is az elvárásoknak megfelelő játékokat dobnak piacra.
4.
4.
adam0527
nekem nagyon tetszik a halo3 a videokból ítélve,de jó lenne azé ha ps3-ra is csinálnának vmilyen folytatást,mert ha vennék konzolt az ps3 lenne csak az a baj,hogy a halo xbox-ra készül.

én akár szívesen beadnék vmi petíció félét is hogy legyen ps3-ra
2.
2.
Glek
Rókabőr? Nem feltétlen. :) Pont ahogy vártam. Vagy MC-t viszik tovább, vagy egy taktikai FPS-t kapunk Spartanokkal. JUHÉJJ!! Erre vártam. :) Jó lenne belemerülni a múltbéli nagy akciókba, több szakasznyi Spartannal. Hát igazából nem tudok dönteni... mindkettőt akarom!!! :D
1.
1.
K.G.
Azt a rókabőr mindenit!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...