Úton a Devil May Cry és a Resident Evil képregény

Link másolása
A DC Comics nemrég bejelentette, hogy társul a kiadó és fejlesztő Capcommal, hogy papírra vessék a Resident Evil és a Devil May Cry sorozat történeteit.
A DC Comics nemrég bejelentette, hogy társul a játékterjesztő és fejlesztő céggel, a Capcommal, hogy papírra vessék a Resident Evil és a Devil May Cry sorozat történeteit.


Germaine Gioia a Capcomtól így nyilatkozott: "A Capcom örül, hogy társulhat a DC-vel. A képregények a Capcom legfontosabb marketing stratégiáihoz tartoznak, mivel ezeket a játékaink rajongóinak szánjuk, akik ismerik az eddigi munkáinkat. A DC Comics nagy befolyásának és támogatásának köszönhetően megfelelően végezhetjük munkánkat, a társulás nagyban segíteni fogja mindkét fél fejlődését." Mindkét játék képregényeit a DC Comics WildStorm márkája alatt fogják terjeszteni, ahol már egyszer dolgoztak a Resident Evil történet szálain. Hank Kanalz, a WildStorm igazgatója így nyilatkozott: "Örülünk, hogy visszatért hozzánk a Resident Evil, és alig várjuk, hogy folytassuk azt a  történetet, ami az újabb játékokban elkezdődött. Ami Dantét és Nérót illeti: tökéletesen illenek stúdiónk beállítottságához. Azt hiszem, képesek vagyunk elérni azt a magas szintet, amire a készítők helyezték ezt a két játékot, és megfelelünk majd az elvárásoknak."
3.
3.
niko_69
eléggé húzunk le még egy bőrt róla szaga van :/

Dc szeretné elérni,megnyerni magának azt a több milliós közönséget ,aki rajóngója a sorozatnak.Nem tudom h irnak-e rá jó sztorikat... a daRk horse-os Avp füzetek is elégé,hmm hogy is mondjam finoman? gyatrák votak.
2.
2.
lac15
mielött meg nem néztem az animét nagy reményeket füztem hozzá

sajna csalódtam benne

talán a legutolsó részt volt az amit tényleg érdemes volt megnézni

de a többi elég unalmas volt

1.
1.
watto
épphogy azt mondták hogy az anime egy szar :D de nem vitázok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...