Letölthető a Madden NFL 09 demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 2.
  • Letöltés
Link másolása
PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elérhető a huszadik születésnapját ünneplő Madden NFL széria legújabb részének kipróbálható változata.
PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elérhető a huszadik születésnapját ünneplő Madden NFL széria legújabb részének kipróbálható változata.


Ugrás a galériához

A játék ezúttal kizárólag konzolokra fog megjelenni augusztus 12-én, de ha hihetünk a híreknek, a PC-sek csak idén maradnak ki a mókából. A most megjelent demóban a játékosok bepillantást nyerhetnek a Virtual Trainer módba, de a Madden Moments névre hallgató játékot is kipróbálhatják. A végleges verzió egyébként a huszadik szülinap alkalmából két változatban is elérhető lesz: a rajongók beruházhatnak egy kétszeres kapható gyűtői kiadásba is. A játék galériáját négy új képpel bővítettük.
11.
11.
SamS
én csináltam is ezt a sportágat meg játszom is vele konzolon.és mitne mondjak imádom nézni (csinálni már nem mert eladtam a felszerelésem) és játszani is.

shadow16 meglátszik hogy a 16 max az IQ-d lehet és nemértesz a playbehívásokhoz.aki nemért a sporthoz az ne játszon vele de ne is fikázza ha hülye hozzá.vagy megkérsz vkit magyarázza el vagy utánna nézel magad.

és szerintem legtechnikásabb sportok között van.
10.
10.
Kocsis92
választhatsz hogy fájjon vagy legyen drága:D én hetente meek haverokkal játszani, 4-4 ellen minimum, jobb esetbe 6-7-es csaptokkal.imádom ezt a sportot. és nem fog fogyni? :D:D kb olyan neve van ennek mint a focinak eu-ba, ha nem nagyobb:D
9.
9.
szajoli
Hát aszt mondják hogy drága sport , meg hát nevében is van Amerikai
8.
8.
drip
én már nagyon rég óta nyomom az amerikai focit lassan kezdődik is a szezon és aztán megint kómás fejjel mehetek suliba :D:D de se baj egyszerűen imádom ezt a sportot és a játékot is nem mondom hogy szar lesz mert biztos nem csak anyi zavar hogy pc-re nem jön de ott lesz a backbreaker én most arra vagyok rákattanva
7.
7.
Daveout
mnorbee: A 09es fifát már tuti h egymás ellen nyomhatjuk!!!
6.
6.
Daveout
A probléma megoldására egyetlen lehetőségem van...mégpedig az h megveszem!!! Kicsit gyakorlok vele...majd online rúgom szét vele bárki seggét!!!
5.
5.
gerappa
Szerencsére itthon is egyre népszerűbb sportról van szó. Magam is csak a tavalyi szezon óta vagyok a rajongója. Barátokkal nagy meccseket szoktunk játszani. Vagy kimegyünk és dobálgatjuk a lasztit. Néha 10-en esünk egymásnak.
4.
4.
shadow16
BLITZ 2 és a Backbreaker szarrá veri ezt a szutykot.
3.
3.
thomee84
hihi, én tuti megveszem mint mindig:) méghogy nem sikeres, többet adnak el belőle mint a szerinted sikeresnek ítélt játékokból! csak azért mert nem ismered a sportot, nem biztos, hogy rossz is!
2.
2.
Xabinho87
2: Nem lesz sikeres?:D Ne is viccelődj! Ha jól tudom a 08ból CSAK az Usában 5 millió példány fogyott belőle! Ott viszik, mint a cukrot.
1.
1.
Xabinho87
Maga a játké tetszik, de a demó nem. Ez a Madden Moments szerintem hülyeség. hasonló, mint a fifákban az emlékezetes pillanatok. Jobb az, ha játszhatom a saját meccsemet.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...