Final Fantasy XIII demó jövő márciusban

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix sikervárományos játéka, a Final Fantasy XIII kipróbálható lesz mindazok számára, akik megveszik a Final Fantasy VII: Advent Children című filmet.
A Square Enix sikervárományos játéka, a Final Fantasy XIII kipróbálható lesz mindazok számára, akik megveszik a Final Fantasy VII: Advent Children című filmet.


A szerepjátékok királya hamarosan egy új résszel bővül, amely minden eddiginél látványosabb és izgalmasabb lesz. A Final Fantasy XIII-ról eddig csak néhány videót láthattunk, ám úgy tűnik, jövő márciusban ki is próbálhatjuk. A nagyszerűen sikerült Final Fantasy VII: Advent Children című film márciusban fog megjelenni Blu-ray lemezen, s akik megvásárolják, azok megtalálhatják rajta a sikervárományos játék kipróbálható változatát, valamint néhány trailert is. Reméjük, hogy a lemezen való debütálás után lesznek oly kedvesek a Square Enix munkatársai, hogy elérhetővé teszik a demót a Playstation Network-ön is.
10.
10.
3D
Persze csorgattuk, és én személy szerint most is nagyon megörültem hírnek, hogy 360-on is lesz. Na igen, kinek mi fexik.

#10! Teljesen egyet értek Veled.
9.
9.
laci126
A film is jo, a jatek is.Igy fejlodik reszenkent.(egyre jobb)!
8.
8.
joykiller
#8: anno csorgattátok a nyálatok az FF-re. de hát pénz beszél, ms fizet. ez van. igaz engem sose érdekelt az ff, a mütyürök tápolgatása nem az én világom
7.
7.
3D
Na és akkor mi van ha tovább kell várni? MI legalább ("xesek") nem egy félórás, órás játékra csorgatjuk a nyálunk....

Azzel együtt nekem semmi bajom a PS-sesekkel, sztem ugyan olyan jó mint a box. ÉS azért természetesen én is szívesen kipróbálnám a demót, de hát ez van. Majd a full game...

6.
6.
joykiller
A demot ugy is csak a ps3-al lehet majd kiprobálni. Az xeseknek meg kell várni a teljes játék megjelenését. Ez becumiztákXDD
5.
5.
Ati898
4: Ha valaki meg akarná venni a filmet mint mondjuk én akkor ingyen van egy demó játék:d
4.
4.
Xabinho87
2: Tudom én. De ha úgyis tölthető a PSN-ről, akkor minek adnák ajándékba? Értelmetlen lenne szerintem.
3.
3.
Ati898
2.
2.
Vincenzo
1: nem a demót kapod pénzért, hanem a film mellé kapod a demót ingyen...a fizetős demók a GT5 Prolouge-nál kezdődnek
1.
1.
Xabinho87
Nem is rossz... Most már a demókat is adjuk pénzért. Én ebből a hírből, erre következtetek. Ha a PSN-re is ráraknák akkor ez nem lenne igazából hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...