A Nintendónak nincs több ötlete

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Wii Fit, Wii Music, Wii Sports és így tovább: néhány példa a Nintendo nagyszerű ötletei közül, melyek ennyire népszerűvé tették konzoljukat, a Wii-t.
Wii Fit, Wii Music, Wii Sports és így tovább: néhány példa a Nintendo nagyszerű ötletei közül, melyek ennyire népszerűvé tették konzoljukat, a Wii-t.



Satoru Iwata azonban nem várt nyilatkozatot tett a Wall Street Journalnak: elmondása szerint a Wii Music megvalósításával minden eredeti ötletüket feldolgozták, s egyelőre nem terveznek újabb kiegészítőket kiadni, ugyanis egyszerűen kifogytak az ötletekből Persze a Wii-hez így is szép számban érhetők el különféle perifériák, nem kizárt tehát, hogy a következő nagy ötlet valamelyiküket fogja használni. A lényeg, hogy nem kell félteni a Nintendót, a következő generációváltásig minden bizonnyal lesz még egy-két nagy dobásuk.
12.
12.
latya01
GYŰLÖLÖM EZT AZ OLDALT:D:D:D megint ugyan az történt...valaki töröllje ki pls!
10.
10.
Rod
Most jön a MotionPlus, a VoiceChat, a külső HDD, valamint készül az új Zelda és a Mario is. Elvannak szerintem, egyáltalán nem kell félteni őket. A kedves tudatlan hozzászólóknak pedig annyit, hogy aki azt hiszi, hogy a Wii casual konzol, azt várom egy Super Smash Bros Brawl partyra... Nekem kb az összes casual játékom, ami van rá, az a Wii Sports (mert az adják a konzolhoz) meg a Wii Play (mert azt meg adják a távirányítóhoz) :D
9.
9.
Aramisz93
#5: Úristen XD. Ezt gondold el mégegyszer. Most jött volna el a Nintendonak a vég, de miután a nagy agyasok kitalálták ezt az egészt Wii-t, annyi pénzük lett mint a sz*r. Ja igen, mondjátok, hogy a Nintendo miatt nincsenek hardcore játékok. Hardcore játékok pont a hardcore játékosok miatt nincsenek.



Mellesleg ha nem lenne Nintendo enyhén szólva a játéipar nem tartana ott ahol most. Nem tudom mit rinyáltok.
8.
8.
latya01
öccsém..írtam vagy 6 sort..elküldöm..és csak ennyit ír ki, hogy "5."...nincs az-az isten, hogy mégegyszer leírjam:D
5.
5.
laca009
hát igen a nintendo-nak lehet hogy most jön el a vég mert azért a hülyék nem csinálnának wii2 jobb graffal van nds 2-öt jobb graffal enyi lenne...
4.
4.
brolin10
Nem értem a wii mért casual .Mert vannak rá casual játékok és ezze az erövel az x360-ra is lehetne mondani mert vannak rá arcade játékok meg ez a viva pinata.Na ennyi már k..ra elegem van abból hogy minden kis x360,pc meg ps3 fan fikázza a wiit szakadnának meg.Ennyi ez a véleményem az ilyen nagyképű hozáálásról.>:(
3.
3.
k_mark93
2:Én is teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal,HardCore gamer lévén nem szeretem ezeket a gagyi casual játékokat és ezzel együtt a nintendót se,ez persze nem azt jelenti h nem tisztelem őket,mert ha a nintendó nem lett volna akkor a játékipar se tartana ott ahol most tart!!!
2.
2.
ProEvoFan2
demon68; :D ez így van



én nem szeretem a Nintendot, mert miattuk casualosodik el a játék ipar:(
1.
1.
demon68
jó lenne ha senki nem adna ki semmit ha nincs ötlete. nem létezne az EA se
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...