Operation Flashpoint 2 - nyúlfarknyi kedvcsináló

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Egy rendkívül rövid, de látványos kedvcsináló érkezett a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Operation Flashpoint 2: Dragon Risingról.
Egy rendkívül rövid, de látványos kedvcsináló érkezett a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Operation Flashpoint 2: Dragon Risingról.



Húsz másodpercben kerül bemutatásra, hogy mennyire szép játék van készülőben: a Kódmesterek büszkék lehetnek magukra, hiszen a látvány valóban nem mindennapi. Remélhetőleg a srácok a taktikára kihegyezett játékmenetet sem szúrják el, hiszen az Operation Flashpoint lényege elsősorban mindig is a harcok hibátlan szimulálása volt. Sajnos a megjelenési dátum ismeretlen, de van egy sejtésünk, hogy idén már nem játszhatunk kedvencünk folytatásával.
8.
8.
Glek
Nah igen... ha már ott tartunk, hogy ez nem render, akkor köszönöm szépen, leszédülök a székről. :D Eszméletlen. :O Igaz a fizika nem tökéletes, de remélem azért, mert az még kevésbé van kész. :)
7.
7.
westZsolt
kb így űti ki a tőbbi gammát ha nem lassitanak a tempón :D
6.
6.
Fight!
jah 2009-ben jön de ez az egyik trailer végéb is van, nem véletlenül vártunk erre sok évet.... (9) Nagyszerű játék, a legkdvenceb játékom már gyerek korom óta, imádom :-)
5.
5.
Dentis 360
CSak legyen reális ez a látvány mellé és már is happy van...
4.
4.
dareal
én is nagyon remélem, hogy a játék hű marad a régi mivoltához.

azt tudtátok, hogy az ofp 1, ill az arma (ill a bohemia) vbs alapja? (virtual battle space) ezt többek között az amcsi hadsereg használja, háborúk szimulálására és gyakorlatokra. no, remélem, hogy a színvonal olyan is marad :)
3.
3.
gerappa
húhúú apám! de brutál! megveszem! de PC-re
2.
2.
Zsotyee
Szép:)) Brutális lesz a gamma:))))))
1.
1.
rafik
Jaah...ez tényleg klafa volt! xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...