Új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Holnapután új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company: a korábbi részekből ismert Conquest mód kerül beépítésre úgy, hogy egy fityinget sem kell fizetnünk érte.
Holnapután új játékmóddal bővül a Battlefield: Bad Company: a korábbi részekből ismert Conquest mód kerül beépítésre úgy, hogy egy fityinget sem kell fizetnünk érte.



Érdekes, de a fórumokon azt olvasni, hogy a játékosoknak jobban tetszik a hentelős, zászlófoglalós Conquest mód, mint a Bad Company több taktikát igénylő, Goldrush névre hallgató újdonsága. Én is így vagyok vele, és szívem szerint már a kezdetektől fogva szívesen láttam volna régi kedvencemet az új részbe bújtatva - de nem leszek telhetetlen, mert az Electronic Arts holnapután ingyenesen letölthetővé teszi a népszerű játékmódot: erről láthattok most egy új trailert és négy képet.


Ugrás a galériához

6.
6.
gerappa
Lehet hogy több taktikát igényel, csak éppen szinte lehetetlen taktikázni a mindíg új játékosokkal. És ha még mindenki tudja is használni a voipot, akkor még mindíg ott van a nyelvi szakadék a 2-3 vagy több nemzetiség között.
5.
5.
Vincenzo
Biztos kipróbálom, hogy milyen a conquest új köntösben, de nekem a gold rush jobban bejön, pont azért mert több taktikázást igényel, szerintem egy igen jó újítás a multiplayerek terén
4.
4.
K.G.
3: Biztos. És a Goldrush is jó nagyon, csak hát izlések és pofonok...
3.
3.
Dentis 360
Videókból itélve pedig a Goldrush is ígéretesnek tünt....Most már biztos,hogy ez a BF rész nem lesz PC-re?
2.
2.
Xabinho87
Új pályákról nincs hír? Tom szerint készül hozzá 5-6 új pálya is.
1.
1.
K.G.
És igen!

Grafikai tuning is érkezik vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...