The Godfather 2 újdonságok

Link másolása
Mint azt tudjuk a The Godfather játék az 1972-es filmnek, a Keresztapának a játékbeli mása,ami egy melléktörténetet mesél el a Corleone család története mellett.
Mint azt tudjuk a The Godfather játék az 1972-es filmnek, a Keresztapának a játékbeli mása,ami egy melléktörténetet mesél el a Corleone család története mellett.


A The Godfather 2 valamikor 2008 végén vagy 2009 elején várható és mint azt már bejelentették, különböző stratégiai opciók is helyet kapnak majd benne. Most felfedtek egy kicsit ezekből az elemekből: a játékban választhatunk hat különböző csoportból hogy milyen stilusú bűnözők akarunk lenni: verőlegény, gyújtogató, tűzszerész,  gyógyitó,széftörő vagy mérnök. Minden karakter külön történettel rendelkezik, valamint tizenkét személyiséggel, nyilatkozta John Riccitiello az Xbox World 360 magazinnak. Ezek a lehetőségek többfajta módszert adnak a játék teljesitéséhez. Riccitiello elmondása szerint helyet kap a játékban még az úgynevezett "Don's View", magyarul a "Don látószöge" ami egy izometrikus perspektivába helyezi a játékost, ahol megtervezhetjük a rajtaütéseket ,kordában tarthatjuk a konkurenciát és felügyelhetjük a család rendelkezésére álló pénzforrásokat.
13.
13.
G Logan
Az egy az egész jó volt ha ha ez is lessz olyan akkor tök mindegy milyen stilus.
12.
12.
huszti
vagy FPS-t:D és akkor v-5-1 MEDIIIIIC :D meg SNIPER XD
11.
11.
Aramisz93
Ez olyan mint ha valami multiplayer lenne, hogy gyógyitó meg mérnök...lehet hogy azért van. :O Biztos jó lenne, hogy egy ilyen utcai leszámolás, multi playerben és akkor kiálthastz hogy MEDDIIIIICCCC!!!!. Mint a Team Fortress-ben XD
9.
9.
Xabinho87
Dcrysis: Olvass a sorok között. A "gyógyító" az valójában beépített ember.A konkurencia egyik tagját "meggyengítik", kórházba kerül ő meg "meggyógyítja".:D A mérnök meg gondolom az ellenséges család építkezése közben elmér egy-két dolgot.:D A viccet félretéve, szerintem a gyógyító a család tagjait fogja gyógyítani, hiszen egy maffia családnak mindig szüksége van egy orvosra. Ha meg mérnökkel vagy gondolom segítened kell egy tűzszerésznek, hogy hová rakja a bombát a legjobb hatás kedvéért. Ha meg tűzszerész vagy gondolom van a családnak egy mérnöke aki neked segít. Valahogy úgy ahogy a Far Cry 2-ben. A választható karakterek közül mindenki megtalálható lesz a játékban. Én valahogy így képzelem el.:)
8.
8.
Dcrysis02
Bennem azért vegyes érzelmeket keltettek ezek a választható csoportok.A piromániás bűnözőt még megértem.De egy mérnök és egy gyógyitó bűnöző?Egy háborús játékban még megérteném ezt a kettőt,de egy maffiózó stilusú játékban?Majd meglátjuk..
7.
7.
Darth Razor
Az első rész bejött, remélem most sem csalódom.
6.
6.
Xabinho87
Felegyi: Én bizakodom.:) Jelenleg semmi konkrét dolgot nem tudunk a játékról csak néhány apró játékbeli részletet. Nem ismerjük a grafikát nem ismerjük az irányítását és a történetét sem igazán. Riccitiello azt ígérte, innentől kezdve csak jó játékokat készít az EA. Majd ha látunk róla képet vagy videót akkor megint feltehetjük a kérdés, hogy felveheti-e a versenyt.:)
5.
5.
felegyi
Xabinho, ügye ezt te se gondoltad komolyan hogy felveheti a versenyt a Mafia 2-vel :)?! Tuti hogy ez is ütni fog, de korántsem akkorát mint a Mafia. Az első rész az egyik kedvencem volt anno, a Keresztapáról beszélek!
4.
4.
Xabinho87
Jó lenne ha valóban fél év múlva jönne. Egy esetleges Mafia 2 - The Godfather 2 párharc. Ha minden karakternek különböző története lesz, akkor 6 féle végigjátszás lesz minimum. A gyújtogató karakter nagyon jól hangzik! Felgyújtod a konkurencia házát vagy egy nem fizető üzletet.:) A széftörő is nagyon jól hangzik, sokat dolgot el lehet képzelni erről a játékról. Számomra a grafika a nagy kakukktojás. Ha megcsinálják egy Mafia II szintűre akkor nagyon jó játékra számíthatunk! Az Godfather első része sem volt rossz, biztos hogy javítják a hibákat úgyhogy jó játékra számítok. Csak jó lenne látni végre valami médiaanyagot róla!:)
3.
3.
drip
Huhh várjuk szeretettel az elsőt én 4-szer játszottam végig nem tudtam meg unni ; P
2.
2.
elite_hun
Az első az tényleg jó volt csak az idegesített benne hogy könnyen meg lehet halni
1.
1.
Aramisz93
Nekem már az első is tetszett, nagy Keresztapa fan vagyok, remélem ez a rész sem fog csalódást okozni :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...