Mégsem lesz The Dark Knight játék?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly május óta tűkön ülünk, lerágjuk mind a tíz körmünket, mert állítólag játék készül a tegnap mozikba került The Dark Knight mozifilm alapján.
Tavaly május óta tűkön ülünk, lerágjuk mind a tíz körmünket, mert állítólag játék készül a tegnap mozikba került The Dark Knight mozifilm alapján.



Mindössze annyi problémánk van, hogy a játékról egy darab képet vagy teasert sem láttunk, sőt az IGN hírei is megkérdőjelezhetőek voltak anno. Akkor feltesszük a kérdést. Létezik az a játék egyáltalán? Nos egy belsős munkatárs szerint igen, a Pandemic valóban dolgozik a The Dark Knight játékon, csak annak készültét számos váratlan tényező - mint Heath Ledger halála - hátráltatta - nyugodjunk meg, lesz majd játék. Kíváncsian várjuk, hogy elkészül-e valaha, vagy az újgenerációs Indiana Joneshoz hasonlóan ez is "When it's done" állapotba fog kerülni?
7.
7.
dante92
Az a baj, hogy jó filmből rosz játék készül, jó játékból rossz film:(!
6.
6.
KD
k*rva hosszú film de egy percet sem unatkoztam! év filmje!!!
4.
4.
demon68
tegnap láttam a filmet, ebből nem lehet jó játékot csinálni! ha csinálnak batman játékot az nagyon jó, csak ne a film alapján!! a kép a cikkben egyébként egy fake plakát a dark knight jokeréről, amikor még nem tudtuk hogy heath ledger kapja a szerepet
4.
4.
demon68
a film egyébként hatalmas volt, moziban kell nézni
3.
3.
Tomie7
De remélem ,hogy lesz. Szeretnék ezzel játszani biztos jó lenne. :D
2.
2.
Glek
Az soha sem baj, ha később jön, csak legyen igényes. :)
1.
1.
Giga0509
Én remélem kijön csak ne legyen olyan mint az előző játék...hosszúnak hosszú és yó is volt de 1 idő után monotonná vált...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...