Batman: Arkham Asylum bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gameinformer hasábjairól értesültünk róla, hogy az Eidos gondoskodó felügyelete alatt készül egy Batman-játék, amely az Arkham Asylum alcímet viseli.
A Gameinformer hasábjairól értesültünk róla, hogy az Eidos gondoskodó felügyelete alatt készül egy Batman-játék, amely az Arkham Asylum alcímet viseli.


Arkham Asylum, a hely, ahol Gotham City legveszélyesebb és legőrültebb bűnözőit tartják fogva. Egy egyszerű rabszállítással kezdődik minden, ami nem is megy olyan egyszerűen. Batman legveszélyesebb ellenségei kiszabadulnak, s a városban próbálják végrehajtani őrült terveiket. Az Eidos megbízásából a Rocksteady Studios fejleszti a játékot, a történet alapja pedig a fentebb leírt esemény. Az információk szerint remek történetre számíthatunk, mert nem más a felelős érte, mint Paul Dini, akinek az animációs sorozatot is köszönhetjük. A technikai háttérről annyit, hogy a játék alatt a már jól ismert Unreal Engine 3.0 dübörög, így a látványra nem lehet panaszunk. A Gameinformer információi szerint sokkal komorabb hangulatra számíthatunk, mint az eddigi játékokban, megismerhetjük Gotham City sötét oldalát. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a harcokra, így a főhős a legkülönfélébb módon tudja likvidálni ellenfeleit. Megjelenés dátumot még nem tudunk, reméljük jövőre már a boltok polcaira kerülhet a Batman: Arkham Asylum.
10.
10.
Maxxer
készül a következő Batman film is ,angelina jolie mint macskanő?:O
8.
8.
Giga0509
6:bírnám ha vki meghackelné és sokkal kevsebb idő lenne :D milyet néznének a készítők LOL
6.
6.
Xabinho87
A hivatalos oldalon megy egy visszaszámlálás. Azt is beírhattátok volna a cikkbe. 788 nap múlva jár le a visszaszámláló! :D



http://www.rocksteadyltd.com/
5.
5.
Kocsis92
Amúgy tudom nem ide vág, de valahol meg kellett kérdeznem.:D



A Begins-be a Madárijesztő a Falcone-nak mindig arról beszélt hogy majd Ő eljön majd eljön mittomén. Na ott kire gondolt nem tudjátok??
4.
4.
Giga0509
UE 3.0-ával fasza lesz Batmanezni :D
3.
3.
demon68
igen, fassszzzaaa! ez nagyon jól hangzik
2.
2.
Giga0509
FASZAAAA!!!jöjjön még a dark knight is! király!
1.
1.
Maxxer
éljen ,batman játékkal már régóta vágyom játszani :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...