Need for Speed: Undercover - Sztori és új képek

  • Írta: ATi0021
  • 2008. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően megérkeztek az első információk a Need for Speed: Undercoverről. A hírek mellé öt új képet is szereztünk!
Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően megérkeztek az első információk a Need for Speed: Undercoverről. A hírek mellé öt új képet is szereztünk!

  • A Need for Speed: Undercover rengeteg élőszereplős videót fog tartalmazni
  • A játék készítésekor látványos hollywoodi technikákat használtak
  • A történet szerint a játékos karaktere egy titkos rendőr, akinek versenyekkel és egyéb feladatokkal kell bizonyítani rátermettségét, hogy sikeresen be tudjon épülni egy nemzetközi bűnöző szervezetbe
  • A játék folyamán Maggie Q lesz az egyetlen kapcsolatunk a külvilággal.
  • A történet küldetés alapú lesz

És végezetül íme az információk mellé néhány kép:

Ugrás a galériához

32.
32.
Drider
A GRID-et biztos nem fogja alázni, arra mérget vehetünk... Próbálják szépíteni (élő szereplős felvételek, filmszerű játékmenet) Ez ugyan még 12-14 éves korig autós játéknak nevezhető, de anno az NFS-t nem a főszereplők adták el, hanem a vezetésélmény, és a hihetetlenül változatos helyszínek, különböző napszakokban és időjárási körülmények közt. Ahol a rendőrök papírszerűen törnek és mi vasalóként csúszunk 200 rendőrön át, mindezt 30 méter széles, 10 km hosszú autóúton a belvárosban 390-nel, az minden, de nem autóversenyzés. Kicsit uncsi már, hogy 4-5 éve mindig ugyanazok (legalábbis rettentő hasonló) helyszínek vannak. Nomeg lassan a történet kedvéért játszuk csak ugyanazon belvárosi futamokat. Attól még lehet valami jó, hogy nincs teli rakva topmodell ázsiai csajjal, nagyképű underground csávókkal, valamint holywoodi játékmenettel. Valószínű ezek a tényezők, amivel még az idősebb korosztályt is meg tudják fogni, ezek nélkül csak alsó tagozatos iskolások állnának sorban a játékért, hogy rávegyék szüleiket annak megvételére. Mielőtt még félreértene valaki: én biztos kipróbálom majd a demót, mivel anno nagy NFS fan voltam 10-14 éves koromig (első NFS amivel játszottam, az a II volt, aztán a III, a Porsche és a Hot Pursuit 2, ami máig is a kedvenc NFS-em), szóval szeretem a sorozatot viszont a játékélmény helyett sajnos inkább az eladhatóságra hajt az EA, ami kicsit elszomorít.
31.
31.
boda1995
elképesztöen gyönyörü lesz, má nagyon nagyon de nagyon várom!!!

30.
30.
Metal fiú
28.
28.
eGo-bOy
biztos jo game lesz..ha tényleg hasonlítani fog a halálos iramra/halálosabb iramra akkor tényleg jo lesz, grafikán igyis ugyis modositanak vmit, gépigény is növekszik..de hát haladunk a korral, ha sikerül nekik vhol megtalálni a film és a saját játékuk közötti utat(szal ne is legyen a film másolata de ugyanakkor 1 uj game legyen) akkor verhetetlen lesz..:) am meg a GRID sztem 1 hulladék..jó persze a törés tetszik csak nagyon lassu a játékmenet, és mégse olyan nfs feeling, márpedig az nfsek viszik a pálmát már jó pár éve, nem mint az év játéka hanem mint 1 jó kis autóverseny :)
27.
27.
But(h)
30#: Mérkéne jobb nő? arra vered vagy mi?
26.
26.
Callation
Akkor úgy tűnik egy új szál kezdődik!



Az előző szálat már befejezték a pro streetben!
25.
25.
josydoom999
szerintem akkor is marha nagy gamma lesz, és kell neki 1 jó vas

24.
24.
suti_88
maggie q-nál jobb nőt is találhattak volna...
23.
23.
laca009
huh szerintetek ez megint ugyan olyan rosz configurálásu graf motorral fog rendelkezni mint a prostreet? mert vicc az egész hogy a ut3 a grid a mohairborne max grafon fut a gépemen és a prostreet az meg kész szaggat amikor gyorsan mek azért picit bosszantó hogy nem foglalkoznak ilyen tényezökkel...
22.
22.
westZsolt
na ez a PORSCHE-kép már űtősen nézki :P
21.
21.
Aramisz93
#24: ??? Mi szerintem félreértettük egymást. Az autó kezelhetőségére gondoltam. Útfekvés stb. Arra biztos nicns 450 beállítás.
20.
20.
rol88
állitolag 450 beállitás lesz a kocsi irányitására. gondolom olyan mint a most wantedbe volt csak részletesebb.tehát az irányitás nem lesz szar.
19.
19.
Aramisz93
HÁt azért a Gridnél nme lesz jobb. Ez arcade lesz, bár még nem erősítették meg, hogy a Pro Street irányítását bennehagyják-e csak annyit, hogy ismét az illegális versenyzésen lesz a hangsúly. De ha benne hagyják a "szimulátoros" Pro Street stílust, amit irányitani egyszerűen nem lehetett, mert szimulátornak szar volt, arcadenak meg megint szar.
18.
18.
Aramisz93
Megint halálos iramban koppintás...nem hinném, hogy nem tudnának kitalálni valami normálisabb sztorit. Nem kell, hogy Oscar díj várományos legyen, de azért ez...
17.
17.
klemid
18:Beleszel épülve és lehet a helyi zsaruk nemtudják hogy bevagy épülve és üldözhetnek..A hlálos iramban is igyvolt vhogy.xD
16.
16.
webadam
Akkor ebben nem lesznek rendőr üldözések?Pedig pont ezt kellett volna visszahozni.
15.
15.
szutsroland
torolaci, lac15: így igaz!

pwpw: na igen... ezen én is sokat gondolkodtam... az utóbbi időben az EA számomra semmit nem mutatott

Metal fiú: mihez képest? sztem a GRID szintjét nem éri el, és max a pro street-hez hasonló "fantasztikusan gyönyörű" grafikát kapunk.

bár ki tudja..
14.
14.
kancsoka
Ezaz visszatértek a MOst Wanted-es stilusra!!!!!szt pont ez kell ennek a sorozatnak még a MW voplt eddig a legjobb rész a videók meg a zsaruk meg hát a király kocsik miatt!!!De azé a tuningot a carbonból is átvihetnék!!Szt igy előreláthatólag jó rész lesz!!!
13.
13.
axaard
Az első két kép láthatóan "élő-szereplős", ha van egy kis eszük, mint videó lesz lejátszva



A harmadik kép meg nem egy szépség, azt azért megjegyezhetjük...
11.
11.
felegyi
10# Azért ez grafikában összecsomagolja a GRID-et!
9.
9.
warrior28
Miért is "fingatná meg" ez a "gamma" "fullban" a PC-seket? Nem egy szépség... Nézd csak meg a GRID-et, az sokkal szebb és nem fingat...
8.
8.
orange
Végülis annyir nem rosz, de várjuk ki a Midninght Club legújabb részét! Az is tartogat meglepetéseket . . . Amugy az mikor is jelenik meg? (Midnight Club) ?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...