The Godfather 2 látnivalók

Link másolása
Új képek és artworkök érkeztek a The Godfather 2 című játékból, amiben egy Dominic nevezetű maffiózó felett vehetjük át az irányitást, aki Florida utcáit uralja.
Új képek és artworkök érkeztek a The Godfather 2 című játékból, amiben egy Dominic nevezetű maffiózó felett vehetjük át az irányitást, aki Florida utcáit uralja.

Ugrás a galériához

11.
11.
Metal fiú
áááá nagyon jó lesz még több hír róla
9.
9.
klemid
Nem az a lényeg hogy a Mafia meg a GTA jobb.Hanem az hogy jólesz vagy nem.Szerintem jólesz!!! :D
8.
8.
watto
szerintem jólesz, akárcsak a többi ilyen (mafia 2, saints row 2) én kipróbálom mindet :) ezt sztem végigviszem, hamár az 1-et is végigtoltam..
7.
7.
Aramisz93
Scarface, scarface, scarface.



Jó lenne ez a játék, hogy ha Godfather lenne a neve. Lehet hogy ez másoknál nem így van, de nekem a Godfather a filmet és a könyvet jelenti, nem egy napfényes kubába kiruccanós dolgot.
6.
6.
Dcrysis02
itt dióhéjban leirtam miről szól a két játék

http://good4gamerz.buzz.hu/
5.
5.
Dmr
az eddig látott videók, képek alapján ez a játék nem üti meg azt a szintet amit 2008ban elvárna az ember egy ilyen játéktól szvsz
4.
4.
cserike6
A képek alapján sztem inkább scarface 2 mint godfather 2...
3.
3.
MetalLord
hát igen a Mafia mellet nem rúg labdába semmiképp
1.
1.
suti_88
akárki akármint mond, sztem ez a játék nem fog labádba rúgni a gta4 és a mafia 2 miatt...egyszerűen tök esélytelen..hogy miért? mert az előbb említett 2 klasszikus 2 stílust képvisel, a mafia ugye a klasszikus mafiás korszakot mutatja be, mig a gta 4 a modernebb, verőlegényes gengszterkedős mafiavilágot, és erre jön a godfather, ami inkább a mafia vonulatát követi, de a képeket elnézve sem grafikailag, sem hangulatilag nem veszi fel vele a versenyt, egyszerűen nem is értem, miért erőltetik, meg uyge itt van ez a saints row is...hiába mondják hogy sokkal szabadabb lesz, akkor is esélytelen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...