Battlefield: Heroes - zárt marad

Link másolása
EA DICE egyik producere, Ben Cousins nyilatkozott a gamesindustry.biz oldalnak legújabb ingyenes játékukról, a Battlefield: Heroesról.
EA DICE egyik producere, Ben Cousins nyilatkozott a gamesindustry.biz oldalnak legújabb ingyenes játékukról, a Battlefield: Heroesról.



Elmondása szerint a játékot már gyakorlatilag kiadták, a zárt bétában pillanatnyilag tízezer játékos vesz részt. Hivatalos megjelenést nem tervez a DICE, egyelőre marad a bétatesztelés. "Nem fogunk egy gombnyomásra százszor több játékost fogadni, mint most. Egy tervet követünk, szeretnénk még a béta közben szépen, folyamatosan növelni a játékosok számát, hogy a tesztelés végén körülbelül annyian legyenek, mint a Bad Company esetében." Hogyan is fog ez működni? Cousins a Facebookhoz hasonlította a rendszert, amely automatikusan fog meghívókat küldeni. "Szinte minden hardcore játékosnak lesz esélye egy bétakulcs levadászására, de most is szeretnénk kordában tartani a játékosok számát, ezért történik mindez a béta alatt." Tehát az eddigi jelek szerint, ha valaki játszani akar a játékkal, a bétába kell beférkőznie.
22.
22.
PACALT007
Már van reklám a BETA-ban is...

és csak 27szint a max amit fejlődésben el lehet érni...

a küldetések csak félig működnek hiába csinálod meg őket szart se kapsz érte persze az csak a BETA miatt van amúgy virtuális pénzt kapnál érte amin egyedi cuccokat vehetsz a karakteredre amit akár később tovább passzolhatsz egy árverésen.

én augusztus elején már megkaptam a BETA kulcsot azt ajánlom mindenkinek h regisztráljatok be a www.gaboss.com-ra ez növelheti a nyerési esélyeiteket!
21.
21.
huszti
Azért ez mi pöcsség már :D Bekaphatják..én is itt vártam..erre tessék...
20.
20.
Bally King
Ez rosszabb, mintha fizetőps lenne a játék, úgy legalább mindenki hozzáférhetne. Igen, máshogy gondolnám, ha lenne bétakulcsom, de akkoris. :D
19.
19.
Optimus Prime
A játék ingyenes, de fogadok még pár hónap és tele lesznek vele a torrent oldalak. :D
18.
18.
Dcrysis02
Kicsit érdeklődtem pár oldalon ki mit tud meg utána olvastam és azt irják hogy hivatalosan jövő nyáron fog megjelenni.Röhej.
17.
17.
Vincenzo
16: "Hivatalos megjelenést nem tervez a DICE..."
16.
16.
Metal fiú
15.
15.
Dcrysis02
14:Ezt egy interjúban mondta Cousins bácsi,de ha nem tetszik ajánlom beszéld meg vele sürgősen mert ez az EA-nak dolgozó producer biztosan nem tudja miről beszél.
14.
14.
Bally King
"Szinte minden hardcore játékosnak lesz esélye egy bétakulcs levadászására"

1: Tudtommal ez a játék nem hardcore játékosoknak készül, már a bejelentésnél megmondták, hogy szeretnék megcélozni a fiatalabb korosztályt, és a "casual" játékosokat.

2: Már hogyne lennénk felháborodva, mikor eltolták a megjelenést, 1 hónapig egy szót se kapunk, majd most bejelentik, hogy az se biztos, hogy mindenki játszhat vele.

3: Az meg mekkora hülyeség már, hogy azért kommentezzek meg állandóan figyeljem a hivatalos oldalt, hogy kapjak egy ingyenes játékhoz kulcsot.
12.
12.
Menti1
Énis jóideje bétatesztelek....jó tudni hogy tízezer játékos vesz részt...ugyanis jelenleg énvagyok az 1. a leaderboardon :)))))
12.
12.
Menti1
rowley neked mi a neved a játékban?
11.
11.
rowley
Höh én má vagy 1 hónapja bétatesztelek XD
10.
10.
Vincenzo
9: nem sírok csak nyárra már megjelenést ígértek, amit aztán eltoltak télre...ezzel semmi bajom nem is lenne, de ha mos bejelentik, hogy mégsem fog megjelenni akkor jó nagy szemetek...
9.
9.
szkerimenhun
"...hahó lesz egy ilyen zárt játék amibe csak a legszerencsésebbek juthatnak be és a suttyó paraszt senkiházik(ezek lennénk mi EA szemében) kimaradnak..."



A legszerencsésebbek közé te is bekerülhetsz, szóval itt nem vagy tisztában a szó jelentésével. És gondolom konkrétan nem Vérpistika994-et választják be a bétába, hanem megvan ennek a módszere. Erről az első hsz-es megoldásról én is olvastam. Hát... próba szerencse. Ha ennyire akarsz játszani, akkor versenyezz. Ha nem, akkor ne sírj.
8.
8.
szkerimenhun
Nem azért, de ha most kapnátok béta kulcsot akkor rögtön istencsászárnemtom mi lenne az EA a szemetekbe. Inkább örüljetek hogy csinálják és ne azon siránkozzatok mikor jön ki. Néha azért elgondolkozok, hogy hány évesek irkálnak játékfórumokba, mert elég röhejes hogy a nagy részük azt hiszi hogy egy jó játék összerakása fél napba kerül, de ha már több mint 1 nap akkor bizony nagy köcsögök. Gondolkozzatok már.
7.
7.
maxy182
Én nem is vártam mást az EA-től... Ha valami ingyenes, akkor ott valami nincs rendben... Asszem maradok a Team Fortress 2-nél... Az úgy is verhetetlen... Megyek is játszani... :)
6.
6.
Vincenzo
hát ez elég nagy szemétség az EAtől...akkor ez a játék végig bétatesztelés alatt lesz?...ezt mondhatták volna már korábban..akkor talán nem várom ennyire...vagy akor be se kellett volna jelenteni, hanem akinek akartak adni beta key-t azoknak szólni h hahó lesz egy ilyen zárt játék amibe csak a legszerencsésebbek juthatnak be és a suttyó paraszt senkiházik(ezek lennénk mi EA szemében) kimaradnak...kösz szépen...
5.
5.
laca009
a faszt sorsol az a szar az csak ki válogatja azokat akik a leg újabb hírbe írnak commentet és a első 20 az kap beta key-t ... ja és kössz szépen kütem már email-t is (hogy csináljatok egy open betát és akkor anyi játékosotok lesz mint a bad company-ban )de sajnos hülyék...
4.
4.
Optimus Prime
Nem lehetetlen bejutni a bétába, csak elégé valószínűtlen. :)

Aki figyeli a hivatalos oldalt tudja miért és hogyan. De részben egyet értek velük, mert a most megnyitnák a játékot a nagyközönség előtt annyian toldúlnának szerverekre, hogy fél óra alatt lefagyna az egész rendszer.
1.
1.
Batri
hát köszönjük szépen EA -.-"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...