Mozgásban a Street Fighter negyedik része

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Januári megjelenéséig ugyan még sok idő van hátra, a készítők nem fukarkodnak a Street Fighter negyedik részével kapcsolatos médiaanyagokkal.
Januári megjelenéséig ugyan még sok idő van hátra, a készítők nem fukarkodnak a Street Fighter negyedik részével kapcsolatos médiaanyagokkal.



Persze nincs is mit titkolni vele kapcsolatban, hiszen már csak a konzolos és a számítógépes megjelenésre várunk, miután a játéktermi változat egy ideje elérhető. Az új videók valamelyikét még a múltheti kiállításon vették fel, de akad köztük olyan darab is, amely még Lipcsében sem volt látható.






16.
16.
shooter1234
10: Mondta valaki hogy szar mert nincs olyan grafikája a játéknak mint a Crysisnek?!?!?! Egy oldalnézetes verekedős játéknak meg aztán minek 3d meg FSAA meg iShadder3.0 támogatás? Jó legyen a játékélmény, legyen jó néhány kombiláció, stb... a két kedvenc verekedős játékom: Mortal Kombat, Little Fighter 2 ( Ezekbe még nicsenek olyan hülyeségek hogy atombombát dobsz az ellenségre és levesz neki 5 millió hp-t meg hasonló marhaságok)
15.
15.
vergil
Sztem IGEN NAGY nekem naon bejön am meg ALAP hogy jó hisz a CAPCOM csinálta az EGYIK LEGJOBB FEJLESZTŐ
14.
14.
Pezsgõ
Amit most elmondtál az a naruto játékainak a leirása :D
13.
13.
Gula


sztem meg egy bunyos játéknál nem a történet kell jó legyen, mert semmilyen törtenet nem ad elég okot arra hogy egy csomo ember szétszedjen még több embert mindenféle fényes villogos biz baszal

jah és már rég elkúrvúlt az összes bunyós játék...sokkal jobban szeretttem a régeieket mikor fejedben kellett tartsal sok sok gombkombinaciot és alkalmazni azokat (igy legalabb csak egy vagy két karakterrel tudott jol az ember).....a mostaniakba megnyomsz pár gombot máris jön valami kis szar videó(mintha filmezni akarnek, nem pedig jatszani) aztan azon mulik hogy ki jar jol hogy pl ki nyomogat gyorsabban egy gombot(hát ez sz@r) aztán meg jön valami eldúrvúlt nagy fény és leszedi az ellen majdnem összes életét (ez most bunyós játék ?)
12.
12.
klemid
Az nemszábit xDDDDDD :D csak viceltem

11.
11.
klemid
Nem rossz de nekem nemtetszik.

Ezek mit akarnak anyira a grafikával?Ha ennek jó lenne a grafja az olyan lenne mint ha a Dragon Bal Z-nak agrafját rakná

k fel olyanra hogy ráse ismernél.
8.
8.
wolf15
#9 Jól beszél a gyerek;)

A mai kis kölkök csak a grafikára élvezkednek...mit nekik egy jó történet v játékélmény...csak a legcsúcsabb-hiperszuper grafikája legyen a játéknak és kész.Mert,h szerintük az a jó...pedig nem:/
7.
7.
rolmanus
Hát nektek elment az eszetek. Ez tök jól néz ki! Nem crysis grafikát kell elvárni, mert nem az élethűségre mentek a fejlesztők, hanem a régi részekre való hasonlóságra. A Soulcalibur 4 amúgy durvajó, de messze nem egy olyan nagy múltú sorozat mint a Street Fighter. Az MK meg már rég elkurvult. Ez az MK vs DC egy reklámfogás nem több.
5.
5.
mgsboy
3: én egy only konzolosnak :)
5.
5.
Menti1
jáááj de nem tetszik... :(
4.
4.
Pezsgõ
ööö xd fos...Erre nem lehet mást mondani ennél még a régi mortal combatok is ezerszer jobbak.
3.
3.
shooter1234
Én egy új PC-s Mortal Kombat bejelentésnek jobban örülnék :(
2.
2.
CB
loool mekkora szar XD
1.
1.
Dr Kratos
Mekkora 1 gagyi !

SC4,Mortal Combat, páros lealázza mint a sz,rt !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...