Duke Nukem Forever - kezd alakulni

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Míg a 3D Realms lázasan készül a Duke Nukem 3D Xbox Live-os megjelenésére, addig a Duke Nukem Foreverről egy szót se hallottunk az utóbbi időben.
Míg a 3D Realms lázasan készül a Duke Nukem 3D Xbox Live-os megjelenésére, addig a Duke Nukem Foreverről egy szót se hallottunk az utóbbi időben.

Ugrás a galériához

Pedig két játékkiállítást is rendeztek az elmúlt hetekben, de évek óta fejlesztett kedvencünket csak nem akarták bemutatni. A TeamXbox munkatársai megunták a csöndet és feltették a kérdést: mi újság, 3D Realms? George Broussard fejes állítása szerint - meg fogtok lepődni - a munkálatok jól haladnak, már több órányi jelenetet tökéletesen játszhatóra csiszoltak, a teszterek pedig aktívan tesztelik őket: visszajelzéseik abszolút pozitívak. "A dolgok végre kezdenek összeállni" - mondta az úriember, de a várható érkezési dátumot már nem volt hajlandó megjelölni.

23.
23.
Giga0509
21.
21.
huszti
19: Hamis

20,21: Igaz.



=)
20.
20.
Metal fiú
kiváncsi leszek mikor jelenikmeg :D
19.
19.
koffein
na egy újjab szóharcos... kardod nálad van ?
18.
18.
meridarider
az h azóta nem készült el attól nembiztos h 13évig írták azért azt emhiszem el lehet h közbenleálltak évekrepl nemvolt pénz...de nemtom és am ez a poén h forever fog készülni szánalmas csak h tudjátok...

dn3d a legnagyobb játék és a folytatását neolcsa senki mert az fpsek 1ik legnagyobb neve...csak ennyi
17.
17.
felegyi
Az beb*szna, ha lenne vagy 30-40 órás a játék :)!
16.
16.
shooter1234
19# 20# Vagy lehet hogy a GTA IV folytatására gondolt, ami megint kb 3-4 év múlva jön ki. Mert mintha a R* a gta 3 at dolgozta volna fel, és akkor jön ki amikor a R* a San Andreast fogja újra feldolgozni. Remélem mindenki fel tudja fogni, hogy mire gondoltam. :)
15.
15.
warrior28
19: Gondolom új grafikai motorral megvalósított San Andreas környezetre gondolt (lsd.: GTAIII--->GTAIV).
14.
14.
huszti
Mire ez kijön, már a GTA IV : San Andreas-t fogjuk tolni :D
13.
13.
wolfpack92
8,11: ezek a képek már elég régóta fent vannak gamekapocson, még az is lehet hogy előző verziója a DNF-nek ^^



jó lenne dobnának ránk amúgy 1-2 screenshotot, végülis abba a több órába nagyon sok képkocka van másodpercenként
12.
12.
LiMiT
Nem csodálom hogy nem akarta megjelölni a érkezési dátumot. Tudja hogy még van vagy 20-30 év mire kiadják! xD
11.
11.
Optimus Prime
A játék címe találó: Forver. Örörkké készülni fog és örkökké fog tartani. :)

Ez a játék, ahogy hallom, olvasom a híreket már tényleg legenda hisz 11-13 éve készül? Azóta tuti volt egy tucat majd kész és ún. aranylemezre illő kiadás, csak aztán engine-t váltottak? Ha kiadják a rajongók már annyit még megérdemelnének hogy legyen egy Forever Edition is, amin rajta lesz az összes eddigi fejlesztésű változat.



OFF: a Prey 2-ről nincs valami hír? 2020-as megjelenési terv esetleg?
10.
10.
Giga0509
Az tuti a 3D mekkora volt :D magyarul volt meg rohadt yó volt :D tudok is linket honnan szedjem le de vmiért nem m1 az xp-men :( talán majd ez ha nem kell rá forever várni :/
9.
9.
Bali222
Unreal Engine 2-t használ, de szerintem ahoz képest egész jól néz ki, viszont ne akarjatok jobb grafikát cseréltek enginet már így is eleget :) Inkább örüljetek, hogy talán végre lesz valami. Egyébként ez a játék egy legenda, akármilyen lesz milliókat fognak belőle eladni, az biztos.
8.
8.
JcGross
8: Azért ezek nem éppen HD képek. Nagyobb felbontásban biztos jobban nézne ki. Egyébként szerintem nagyon jó lesz. Aki játszott a DN3D-vel az tudja mire számíthat. Bár volt már pár éve, hogy úgyláccott végre kiadják és máig nem lett belőle semmi. A több órányi meg max 5 de az már nagyonjóindulattal, szerintem inkább 3h 14m ami eddig kész van.
7.
7.
MetalLord
én azt nem értem, hogy hogy tudnak ilyen irtó lassan csinálni valami?? ez azért már túlontúl csigatempó...
6.
6.
Dr Kratos
Sztem mire kijön,már a Gears Of War 6-ban Marcus Dédunokája fűrészeli a Locust-okat ,és várjuk a Resident Evil 9-et,de késni fog mert a Capcom a Dead Rising 4-et készíti el előbb !!!!
5.
5.
DrEVIL
Sztem még úgyis átállnak a Tech5 motorra ugyh minimum 2 év :D
4.
4.
wildláma
a több az fogjuk rá kb 4-6, szóval eddig 4-6 órányi játékidővel megvannak 10 év alatt. Nem gáz. Következő hír: Duke Nukem Forever, várhatsz rá forever!
3.
3.
westZsolt
2009-sztem 2010-az durva lenne :S
2.
2.
Dcrysis02
Amire itt lesz az apokalipszis akkor már kiadnák,de késő lesz XD
1.
1.
ricsee
heh tizen x év után kezd alakulni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...