Lesz Return to Castle Wolfenstein 2?!

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 18.
  • Érdekesség
Link másolása

Végre, végre, végre és végre… 4 évvel ezelőtt nem hittem volna, hogy egy ilyen örömteli hírt közölhetek majd veletek, de megérte várakozni. A PlanetWolfenstein fórumának egyik topicjában olvasható egy érdekesség, melyből az derül ki, hogy nagy valószínűséggel folytatódik a Return to Castle Wolfenstein. Sajnos semmi konkrét infónk nincs, de az Id Software egyik vezető emberkéje, Todd Hollenshead adta tudtunkra a hírt, amit a következő linket csekkolhattok is!

5.
5.
s3rious
Életem egyik legjobb játéka egyben az első játék amit feltettem a szzámitógépemre :D:D:D

nagyon várom a jojtatást!!!!!!

4.
4.
badguy
vissza a kastélyba... már megint... ez aztán 5let a javából... :/
3.
3.
Shifty
Nos abszolút nem hosszú a játék...számomra SP módban nem volt nagy kihívás és annyira nem is tetszett:(((A szörnyek miatt, habár ahogy látom a nácik tényleg csinálhattak ilyeneket, mert egyre több film alapját képzi ez a felvetés:DDD Mind1 MP módban ütős...az első MP demó óta RTCWzek igaz a net miatt kimaradt majd 2 év, de moost újra kezdtem...Remélem ütni fog a második rész!
2.
2.
rocko
Jo lesz ez az biztos, nekem ez volt az elso 2vh-us jatekom ami igazan megfogot. Majdnem vegig is jatszottam, csak azert tul hosszura sikerult a jatek. Multirol is hallotam jokat, de nekem nem volt szerencsem hozza.
1.
1.
Shifty
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Jöhet bármiféle Doom nekem akkor is ez a játék volt az isten!!! Életem első multijátéka amit a mai napig nem tudok letenni...4 év...sajna a magyar scene kihalt, de külföldön töretlen a népszerűsége. Remélem a 2. rész feltámasztja itthon is a scene... Sajnos tényleg semmi infó, annyi tuti, hogy nem az ID készíti, de ezt már az első résznél is elkövették, azt a gray matter csinálta a multi részt meg a nerve!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...