Már készül a Nintendo DS új változata?

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 28.
  • Pletyka
Link másolása
Új pletykák röppentek fel a Nintendo DS új verziójával kapcsolatban: a híreket egyelőre nem kommentálta a japán cég, így kéretik fenntartásokkal kezelni a hírt.
Újabb pletykák röppentek fel a Nintendo kézikonzoljának új változatával kapcsolatban: a híreket egyelőre nem kommentálta a japán cég, így kéretik fenntartásokkal kezelni a hírt.

A Kotaku állítólag majdnem hivatalos forrásból tudta meg, hogy a jövő év elején új DS-t jelent be a Nintendo. A frissített változat nagyobb kijelzőket kapna, ráadásként pedig mindkettő érzékelné ahogy a ceruzával bökdössük. Mint említettük, a hír csak pletyka, a Nintendo hivatalosan még nem kommentálta az értesüléseket, de valószínűleg januárig nem is fogja, így kénytelenek vagyunk türelemmel várni.
7.
7.
huszti
én meg az árukból vennék inkább gördeszkát :D
6.
6.
Rod
Én egyáltalán nem vagyok handheld párti, de ha már választani kéne, akkor DS-t választanám.
5.
5.
I
Ezt akkor már erősebbre kéne megcsinálni szerintem.
4.
4.
demondriver
Siasztok! Nekem van PSP-m is meg öcsémnek DS-e is. Játszottam mind a 2-ön, de szerintem a PSP egy szar. DS komolyan mondom jobb. Aki azt mondja, hogy a psp a jobb az még nem játszott DS-en, legalábbis sokat nem. PSP-met is csak azért nem adom el, mert majd megveszem hozzá a GPS kieget, és akkor legalább az autóba jólesz.
3.
3.
Zsotyee
Hát ezért a kommentért kár volt a gépet bekapcsolni:)))))))
2.
2.
laca009
1 JAJA



de ehez csak egy kommentem van miért kell a szarbol szart csinálni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...