Animációs film készül a Lego Batman alapján

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Tonnányi rajzfilm készült már Batman főszereplésével a különböző képregények és filmek alapján, hamarosan pedig a Lego Batman téma sem marad érintetlen.
Tonnányi rajzfilm készült már Batman főszereplésével a különböző képregények és filmek alapján, hamarosan pedig a Lego Batman téma sem marad érintetlen.

Ugrás a galériához

A játékot fejlesztő Traveller's Tales producere, Rich Earl árulta el, hogy hamarosan animációs film készül új projektjük alapján. A mindössze húszperces filmecske állítólag a játék motorját fogja használni, a szereplők pedig pontosan úgy néznek majd ki, mint a játékban. Earl is nagyon kíváncsi, hogy miként fog elsülni a próbálkozás, de véleménye szerint az új film rendkívüli darab lesz a képernyőn még annak ellenére is, hogy eddig szinte minden LEGO-brandnek volt saját animációs filmje.

10.
10.
Malazia
Gyerekek ez egy hatalmas game lesz..a másik kettőt is kipörgettem 100%-ra,annyira megfogtak..különösen a Lego Indy..na az odavert..pláne hogy manapság nem igazán nyomnak ki semmi értelmes platform-gamet..remélem majd a Banjo változtat ezen..bár ott is túl sok a járműves mászkálás,remélem nem megy a game rovásárs..miért nem kreáknak X360-ra is valami Ratchet-szerűséget,ez az egy game amit ténylehgesen irigylek a PS3-as tábortól...
9.
9.
Bloodrose
6: LEGO Batman film van. Kb tíz perces, nagyon ütősen néz ki, Mark Hamill és Dick van Dyke is a szinkronszínészei között van.
8.
8.
stormen
Mindegyik lego játék jó lett és ez is az lesz
7.
7.
westZsolt
PÉNZ PÉNZ PÉNZ , Vicces lessz :D
6.
6.
Obi1
1: De nem a filmből csinálják a játékot. Vagy te láttál már LEGO-Batman fillmet? És az animációs film is nonprofit, tehát itt nincs semmi "bőrhuzogatás".

5: A filmekben is.
5.
5.
demon68
ez azért már túlzás. 4: a képregényben zöld joker haja
4.
4.
SWBF2
Joker nagyon szar mint LEGO figura...az a zöld haj XD
3.
3.
JoHnNiEE
mind1 az a lényeg, h poén lesz :D
2.
2.
r.o.b.
naja,bár szerintem az oké hogy filmből csinálnak játékot vagy fordítva de ez nekem is furcsa
1.
1.
Hablaty
Nem furcsa egy kicsit?

Csinálnak egy filmet.

Ebből csinálnak egy játékot.

Ebből a játékból pedig filmet.(Ha csak animációsat is)

Bőrhuzogatás rulez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...