A Capcom csak multiplatform játékokat készítene

Link másolása
A Resident Evil és a Street Fighter játékokért felelős Capcom idei helyzetjelentésében tisztázott pár dolgot visszamenőleg és a jövőre nézve is.
A Resident Evil és a Street Fighter játékokért felelős Capcom idei helyzetjelentésében tisztázott pár dolgot visszamenőleg és a jövőre nézve is.


A növekvő árak miatt a cég nem csupán az újgenerációs konzolokra fog fejleszteni, hanem multiplatform címeket szeretne, így fontosabb játékai a Games for Windows platformon is napvilágot látnának.

"Minden nagyobb, fejlesztés alatt álló, hamarosan megjelenő cím multiplatform játéknak készül" - hangzott el a beszámolóban, ezt olvasván pedig valószínűsíthető, hogy a Capcom ismét a Multi-Thread Framework Toolt fogja használni a fejlesztések során, amely könnyebb munkát biztosít PS3-ra, X360-ra és PC-re egyaránt. A cég növelni szeretné bevételeit és játékosai számát azzal, hogy olyan játékokat fejleszt a három platformra, mint például a Resident Evil 5, a Street Fighter IV és a Bionic Commando. További érdekes bejelentés, hogy a Street Fighter: Legend of Chun Li film premiere 2009. februárjában várható, míg a - talán Wii-verzióval gazdagodó - Street Fighter IV  március 31-én kerül a boltok polcaira.

13.
13.
Tomie7
14: a PC-hez? Ugye. pl: a Devil May Cry 4-et és azt nem lehetett irányítani egérrel ,de jól beállítottam magamnak billentyűre. :D
12.
12.
Trishtan
5: kellett hozzá letölteni egér patchet, és mindjárt irányítható volt...
11.
11.
Dcrysis02
Plussz ez a warezolás is egy nagy BS hogy arra fogják.Aki letölti a játékot az eleve nem vette volna meg a játékot ezáltal egy kanyit sem kerestek volna.Ugyhogy statisztika ide vagy oda,nem azt kell figyelni hányan töltik le hanem hogy hányan veszik meg.Legtöbbször az adatokat sem adják meg csak azt mondják hogy nem fogy..
10.
10.
felegyi
9# A DMC4 irányítását is eltalálták PC-n (persze itt nem az alapbeállításokra gondolok)! Ha ezt legalább olyan jól megoldják, már tuti vétel.
9.
9.
crytek
mcwolf:



Hapc-n eladnak csak mondok egy számot 500.000 db-ot már megérte nekik hiszen nemhiszem ha adott a portolási környezet az olyan nagy kiadás lenne nekik.

Szal nekik bőven megéri.
8.
8.
Malazia
Ez a jó mentalitás..nem szutyok átiratokról beszélünk,mint az pátr idióta írja,ha egy sikerjáték átkerül egy másik platformra..a fejlesztőknek érdeke a több bevétel miatt,a gamer-társadalom meg örülhet ha mindenre kijön az aktuális kedvenc game,így mindenki játszhat vele,és nem kell basztatni hogy XY-játék csak a mi gépünkre van,a tiétek szar...de persze az elvárható hogy a minőségben ne legyen romlás,korrekt átiratot akar mindenki..Resi5 PC-n? Sokan hegyeznék rá a fogukat,csak oldják meg jól az irányítást mindenki örömére...
7.
7.
Dcrysis02
Azért ne legyünk ilyen mohók!Mindennek eljön majd az ideje....vagy nem :)
6.
6.
Pain
de akkor ez úgy lenne igazságos, ha a gears of war is multi lenne. Vagy a Fable!
5.
5.
air 2
Igen a Capcom belátta.Csak a Konaminál Hideo Kojima nem látja be.

Jó lenne ha a MGS-is multi lehetne.
4.
4.
Dcrysis02
3.Hát figy,ha nem lesz olyan csődtömeg mint a Resi 4 Pc-s verziója akkor én megveszem.
3.
3.
mcwolf
Miért nem bírják megtanulni, hogy ne hugyozzanak széllel szembe?!?

PC-n úgysem fognak számottevő eladásokat produkálni, maximum a verba-lemezek eladásait fogják növelni.

Bár lehet,hogy jutalékot kapnak :-)

2.
2.
Jery
Ugy latszik, h a Capcom jo utra tert!
1.
1.
felegyi
CAPCOM végre rendes átiratokat készít, ez igen jó hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...