Fight Night Round 4 - az első gameplay jelenetek

  • Írta: tjames
  • 2008. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts is részt vett a Las Vegas-i GameStop Expón, ahol először mutattak be ingame jeleneteket a Fight Night Round új részéből.
Az Electronic Arts is részt vett a Las Vegas-i GameStop Expón, ahol először mutattak be ingame jeleneteket a Fight Night Round új részéből.


Sokak örömére egy szemfüles résztvevő meg is örökítette ezt: igaz, a felvétel egyelőre kamerás, de sok információ kiderül belőle, érdemes megnézni. A sorozat negyedik része a jelenlegi hírek szerint 2009 tavaszán kerül a boltokba.
7.
7.
Metal fiú
ez is jó lesz mint többi része
6.
6.
Csabb
Amikor Ali és Frezier harcol az a 3-ból van, aztán mutatnak élő felvételeket, ami alapján változtattak és amikor piros kötelek közt kék padlóval harcolnak az a 4 ingame-je. Sokkal élethűbb a belharc, nekem rohadtul bejön :)
5.
5.
tjames
Azért lassan jó lenne már látni jó minőségű ingame videót is. Az eddigiek (és az előd miatt is) nekem BIZTOS vétel lesz!
4.
4.
rol88
hol láttok birót. a gameben nincs biro.és sztem is ua. mint a 3. de azért ott lesz a polcon:D
3.
3.
westZsolt
Nem értek eggyet , őssze hasónlítást láthatunk de a mozdulatok bol is láccik hogy sokat fejlődőtt+ még messzevan a megjlenés szal ez csak jobb és jobb lessz :D
2.
2.
Aramisz93
#1: bobby...bobby...bobby. XD na mindegy.



Én sok fejlődést látok benne. A fizika is jobb
1.
1.
kankadi
ez nem is a fight night round 4! ugyanolyan mint a 3! ha télleg ugyanolyan lesz akkor nem veszem meg... jo, ott mászkál a bíró, meg néhány grafikai ujitás... de a fizikán, nem változtattak semmiT! hülyeség lesz ez is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...