Újabb Guitar Hero hírek és pletykák

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Tegnap számoltunk be róla, hogy az Activision évente kilenc új Guitar Herót tervez piacra dobni: a legfrissebb pletykák szerint egyikük főszereplője Jimi Hendrix lesz.
Tegnap számoltunk be róla, hogy az Activision évente kilenc új Guitar Herót tervez piacra dobni: a legfrissebb pletykák szerint egyikük főszereplője Jimi Hendrix lesz.


Egy interjú alkalmával, a Guitar Hero III arca és a Guns & Roses volt gitárosa, Slash kotyogta ki, hogy az Aerosmith és a Metallica történetét feldolgozó epizódok stílusában Jimi Hendrix életéről is készülne egy külön Guitar Hero. A hír egyelőre csak pletyka, így kéretik nem készpénznek venni, ugyanakkor valóságalapja lehet, hiszen zenészbarátaink előszeretettel fecsegik ki mások és saját szerepléseiket egy-egy Guitar Hero kapcsán - anno az Aerosmith-játékról is a zenekar énekesétől hallottunk.

További, elsősorban a Guitar Hero: World Tourra vonatkozó érdekesség, hogy az Activision felfedte a negyedik rész titkos hangszerét, ami nem más... mint a PC. A bejelentés szerint MIDI-fájljainkat a játékba importálhatjuk (PS3-on az összes hangszert, X360-on pedig csak a dobokat szerkeszhetjük meg számítógépen), majd annak beépített kreátorával saját nótákat állíthatunk össze. Egy tegnapi konferencián arra is fény derült, hogy a kiadó lehetővé tenné a később letölthető extra dalokra való előfizetést: a havonta kicsengetett összeg meghatározott mennyiségű, szabadon összeválogatott számra vonatkozna.
5.
5.
demon68
teherhajókkal kell szállítani már a pénzt, 10 év múlva is így fognak ömleni a hangszeres játékok
4.
4.
DerMedve
ez várható volt, fogadjunk lesz Van Halen-es is
3.
3.
Noel Ryyka
Jimi Hendrix, de mindegy, és ha jól tudom, akkor az Aerosmith készültét Joe Perry gitáros fedte fel.
2.
2.
drip
NIRVANÁT akarunk (vagyis akarok)
1.
1.
Metal fiú
hú de jó lesz ez Pc re jeee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...