Hamarosan eláraszhatják a Wii-t a Clancy-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok a legtöbb platformon tiszteletüket teszik valamilyen formában, a Wii eddig szinte mindig kimaradt a szórásból.
Habár a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok a legtöbb platformon tiszteletüket teszik valamilyen formában, a Wii eddig szinte mindig kimaradt a szórásból.



Ha azonban hihetünk a cég fejesének, Yves Guillemotnak, hamarosan eláraszthatják a Nintendo gépét is a jobbnál-jobb Splinter Cell, Rainbow Six vagy Ghost Recon epizódok. Az úriember elmondása szerint eddig azért nem szerepelt Tom Clancy neve Wii-borítókon (tudomásom szerint csak a Double Agent jött ki Wii-re), mert a játékokat hajtó motorok egytől-egyig újgenerációs konzolokra illetve számítógépekre lettek szabva, így át kellett őket alakítani ahhoz, hogy élvezhető képfrissítési sebességgel fussanak a nem túl erős gépen is. Yves szerint a high-end látvány nélkül is élvezetesek lehetnek ezek a játékok, így a jövőben igyekeznek majd minél több portot összehozni napjaink legkedveltebb konzoljára. (A zseniális képért köszönet a Kotakunak!)
2.
2.
Gael
nagyon varom az elso jatekok videoit.Kivancsi vagyok hogy fog kinezni,mert nem sok ertelmet latom a komolyabb gyilkolaszos jatekok WII-re valo atultetesere.Es meg,ha sikerul is jol megcsinalni,erosen ketlem,hogy lenne piaca WII-n,legalabb is komolyabb sikereket szerintem nem fog elerni
1.
1.
Aramisz93
Rossz duma. A DA kijött Ps2re is, az előző játék motorját használva. Nem dumálják be, hogy az volt az akadálya, mert újgenerációs motor volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...