LIVE exkluzív lesz a PC-s Grand Theft Auto 4

Link másolása
A Grand Theft Auto sorozat negyedik része Games for Windows LIVE exkluzív játékként fog debütálni PC-re most novemberben. A rendszer idén ünnepli második szülinapját.
A Grand Theft Auto sorozat negyedik része Games for Windows LIVE exkluzív játékként fog debütálni PC-re most novemberben. A rendszer idén ünnepli második szülinapját.

Idén novemberben Liberty City új életre fog kapni a kibővített többjátékos tartalom, a DirectX 10-es effektek, és a LIVE segítségével. A GTA 4 ahhoz a további 85 játékhoz fog csatlakozni, ami már támogatja a szolgáltatást - még szerencse, hogy a Microsoft nemrég ingyenessé tette a rendszert.

Sam Houser, a Rockstar Games alapitója eképp nyilatkozott:

"Rettentően büszkék vagyunk arra, hogy a Grand Theft Auto IV ilyen mély és alakitható multiplayer móddal rendelkezik. Ahogy egyre közeledünk a játék megjelenéséhez, a Games For Windows-LIVE segit nekünk abban hogy szinte hibátlanul átrakjuk a konzolos multiplayer élményt PC-re is. Nagyon megbízható a rendszer, és reméljük segiteni fog nekünk abban, hogy egy egészséges multiplayer társadalmat épithessünk a Grand Theft Auto IV PC köré."
123.
123.
szabo900201
Cromboba te itt osztod az észt rendesen!
122.
122.
ACDC 4ever
140: "xbox xboxnak farkasa" xD xD xD
121.
121.
laca009
hát jah de legaláb nem vagyunk silverben össze vonva a sok xboxos parasztal akik auto lock-kal leszednek pillanat alatt xD de szeretem én a pc-t:P (a sliver a free a gold a fizetös jah a gold meg az xboxosok is vannak vagis összevont)
120.
120.
Trishtan
Ezt a mondatot tudta valaki dekódolni?



"tönkretesz majd egykét pécét,mint anno az xbox a xboxot meg a péest"



xbox xboxnak farkasa :D
119.
119.
wildláma
észrevétel Márióval kapcsolatban: Elvileg PS3-fan, de Szuper Márió a neve, ami köztudottan nintendo hű, de az iwiwes képen egy xbox-szal játszik! akkor most mi van?
117.
117.
G Logan
Lehet hogy ip cimet változtatott, vagy másik gépröl nyomja.
116.
116.
dareal
126: nem bobby, de úgy fest, hasonló szellemi szint jellemzi az online ténykedésüket.

bobby ügy lecseng, de itt a "második évad" cromboba néven.

az való igaz, hogy a fogalmazási készségük szinte ugyan olyan pocsék, elvakultságuk szintén azonos. sok a sérült tizenéves, ez van.
115.
115.
Dcrysis02
Bobby?Ha kell én küldöm el azt a levelet...
113.
113.
LiMiT
121: 0% lett volna, hogyha márijjóóó nem kezdi megint a szokásos hülyeségét!
112.
112.
Metal fiú
111.
111.
ACDC 4ever
120 komment és a 90 %-a nem a játékról szól :(
110.
110.
shooter1234
Hát nekem inkább a statisztikák fejlesztgetése fog hiányozni. Régen elég sok játékidőmet lekötötte, h mindent amit lehetett felnyomtam maxra. (Természetesen csalás nélkül:)
109.
109.
dareal
maximum mod formájában lesz elérhető, szerintem (azzal viszont biztos, hogy igen hamar ;))
108.
108.
Dcrysis02
A játékmenetet kizárt hogy megváltoztassák csak a Pc-s debüt miatt.
107.
107.
Doc.
115# Én ugy tudom, hogy a konzolos verzióban nem lehet,de ki tudja majd a PC-sben talán igen...
106.
106.
dareal
no kérem szépen.

első körben elnézést, az ismételt offolásért, részemről ezen thread-ben ez az utolsó off hozzászólás. viszont ez lehet, hogy egy picit hosszú lesz. az off-al kapcsolatos válaszokat kérem, hogy vagy privátban küldjétek, vagy mondjuk a blabla fórum keretein belül. köszönöm!



Márió, most hozzád szólnék:

részemről teljesen rendben van, hogy kapsz egy ténylegesen utolsó esélyt, bár szerintem már a bannolásoknál ezt eljátszottad, nem egyszer.

nincs azzal semmi baj, ha te a playstation 3 gépet tartod a világ legnagyobb vívmányának, azzal sincs baj, ha ezt közlöd. a közlés formája, illetve az, ahogyan másokkal szemben viselkedni szoktál, no az viszont már eléggé felháborító (speciel engem személyesen annyira nem érdekel, onnantól viszont már masszívan érdekel, hogy mint moderátor, feladatom, célom és saját magammal szemben támasztott elvárásom, hogy rend legyen).

azzal, hogy máshogy viselkedsz, elsősorban magadnak teszel szívességet, nem nekünk. nekünk is persze, de saját magadnak jóval többet.

hiába az interneten keresztül írsz valakinek, vagy valakiknek, ezt úgy tedd, mint ahogy az életben is szemtől szemben beszélgetsz valakivel (legyen az akár a barátod, akár egy teljesen új találkozás).

azt nem hiszem, hogy otthon a családoddal, az iskolában másokkal, vagy egy vad idegennel aki csak leszólít, ilyen stílusban beszélnél. remélem, hogy nem tévedek.

ha most azon gondolkozol, hogy esetlegesen egy másik accountról folytatnád az eddigi cselekedeteidet, felesleges. eleve az olvasók nem hülyék, igen hamar rá szoktak jönni, hogy te vagy az, csak más néven.

ha mégsem derülne ki számukra, hogy te vagy, akkor azt egy moderátor pillanatok alatt megmondja. ezen kár gondolkoznod (ne érts félre, nem azt mondom, hogy biztos ezen jár a fejed, csak szólok, hogy még véletlenül se!).



lehet, hogy én vagyok túlontúl nagyszívű, de én adok neked még egy esélyt. az, hogy ezt más hogy látja, nem tudom. igazság szerint nem tartom kizártnak, hogy más már rég elküldte volna - ha eddig nem tette! - a levelet.

maradjunk abban, hogy ha te tartod a normális, netikettnek és a fórum szabályzatainak megfelelő viselkedést, tőlem senki semmilyen levelet nem kap, valamint sem privát üzenetben, sem egyéb formában nem küldöm el az anyukád illetve az osztályfőnököd elérhetőségeit, senkinek.

nem azt akarom elérni, hogy ne járj ide, hanem azt, hogy viszonylag normális keretek között éld az itteni életedet. ez nem azt jelenti, hogy innentől még nézeteltérésed sem lehet senkivel, egyáltalán nem. sőt, személy szerint szeretem a kulturált, normál emberi hangon zajló, érvelésekkel alátámasztott szemléletváltásokat, de a másikat feleslegesen, értelmetlenül szidalmazó, lenéző, bosszantó hülyeségeket nem igazán tolerálom. gondolom ez érthető.



röviden: tégy úgy, ahogy szemtől szemben tennéd a másik féllel, hidd el, hogy ez inkább neked fontos, mintsem nekem, vagy másnak!





mindenki másnak:

igen, nem küldöm el a levelet, sem az anyukájának, sem az osztályfőnökének. viszont amennyiben az eddigi, rá jellemző stílust folytatja, hát elküldöm mindkét félnek.

azt, hogy ti hogy látjátok, elkülditek vagy sem (nem adom ki az elérhetőségeket, ez akkor a ti dolgotok), teljesen rátok bízom.

az ígérete most még elég számomra, számotokra már - jogosan!!! - lehet, hogy ez édes kevés.

a levél egy darabig még marad a szerveren - úgyis elfelejtem majd leszedni :D -, tegyetek belátásotok szerint.
105.
105.
ptogamer
Nem tudjatok az telleg igaz hogy a gta 4-ben nem lehet vasarolni ingatlant ???
104.
104.
felegyi
104# Ha dareal nem küldi el, esküszöm én postázom! Sőt, örülj hogy ennyivel megúszod...
103.
103.
Doc.
Dareall nagyon jó levél lett,ha megkapják a szülők biztos lesznek következményei,kivancsi leszek a válasz levélre :D.Milyen szelid kis gyerek lett bobbyból talán első hir komentje melyben nincs semmiféle negativum vagy fikázás,anyázas stb....
102.
102.
laca009
EZÉRT SZERETEM ÉN A PC-T MINDEN AMI X360-ON KIJÖTT AZ PC-N KI VAN BŐVÍTVE MINT A GEARS OF WAR ANNAK VOLT EGY TELJES 2. FELE A JÁTÉKNAK xD MERT KIVOLT HUZZVA A JÁTÉK NAGYON JÓ VOLT:)
101.
101.
ACDC 4ever
hát csak azért nem csinálok magamnak iwiw-et hogy megnézzem

:)
98.
98.
d15a5t3r
Jaja! Ha ez sem segít, akkor semmi sem!
97.
97.
Dcrysis02
Dareal nagyon jó levelet irt.Jogos.
95.
95.
kankadi
oké, befejezem örökre seküszöm! csak ne küdjétek el! ha még egy ilyen bántó hozzászólásom lesz akkor elküldhetitek! de most ne lécci!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...