Bejelentették az új Nintendo DS-t

  • Írta: Scoo
  • 2008. október 2.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo Tokióban tartott konferenciáján bejelentésre került az, amit már eddig is sejtettünk: érkezik az új Nintendo DS, mely a DSi nevet fogja viselni.
A Nintendo Tokióban tartott konferenciáján bejelentésre került az, amit már eddig is sejtettünk: érkezik az új Nintendo DS, mely a DSi nevet fogja viselni.

A csekély névváltoztatásból is sejthető, hogy inkább továbbfinomították a kézikonzolt, igazán nagyobb fejlesztésen nem esett át.  A DSi még kisebb lesz, mint elődei, tartalmazni fog egy 3 megapixeles kamerát, az  MP3-lejátszási lehetőség mellett pedig végre mindkét kijelző érintőképernyős lesz. Akárcsak a Wii-nél, most már a DS-re is SD-memóriakártyára tölthetünk le különböző tartalmakat, Nintendo pontokért cserébe. A vásárolható tartalmaknak négy kategóriája lesz: ingyenes, 200 pontos, 500 pontos és 800 pontos. November 1-jén, Japánban debütál az új kézikonzol átszomolva kicsivel több, mint 30.000 forintért.

9.
9.
Rod
Nem 3 megapixeles kamera, hanem .3 megapixel, ami 640x480-as vga felbontást jelent. És logoffmeisternél az igazság, 1000 ingyen pont 2010-ig, netböngésző és elvileg nem lesz GBA slot.
8.
8.
peterpal7
Feketébe külön jól néz ki. Khm, átszámolva 30.000FT, a magyar piac rátesz egy lapáttal (45.000-50.000-re tippelek itthon).
5.
5.
Zsohi
Ez nagyon jol hangzik :D hát ha most kénne döntenem lehet psp helyet dsit vettem volna de ha ez is 130 $ lesz lehet beujitom :D bár lehet megférne a psp mellet

ez tetszik benne hogy sd kari kell bele, meg van benne kamera meg 2 érintöképernyö
3.
3.
logoffmeister
Egy másik oldalon úgy olvastam(www.sector.sk - szlovák, szal nem nagyon értitek), hogy a kamera VGA felbontású lesz, lesz benne alapból netböngésző, nem lesz GBA slot és 2010-ig eleve 1000 ponttal adják.



Várjuk szeretettel, mint ahogy Aramisz kolléga :-)
2.
2.
Tyrael
Nah épp idelye hogy vegyek egy dst:)
1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...