Resident Evil 5 demo 2009 elején?

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 3.
  • Pletyka
Link másolása
A GamesTM magazin értesülései szerint a Capcom által fejlesztett túlélő horror, a Resident Evil 5 kipróbálható verziója 2009 elején válik elérhetővé.
A GamesTM magazin értesülései szerint a Capcom által fejlesztett túlélő horror, a Resident Evil 5 kipróbálható verziója 2009 elején válik elérhetővé.

Ugrás a galériához

A sokak által kedvelt sorozat következő része ezúttal a kegyetlen Afrikába kalauzolja a játékosokat, ahol a főhős az eddigi legfélelmetesebb és legvisszataszítóbb lények ellen veszi fel a harcot. A fejlesztők 2009. március 13-ára szeretnének elkészülni a teljes játékkal, ám ha hihetünk a pletykáknak, akkor a következő esztendő elején már kipróbálhatjuk, hogy milyen is lesz majd a teljes játék.
8.
8.
Dcrysis02
Nem kell szerintem ennek akkora gépigény majd.Kijön Pc-re az már fix,csak szerintem kicsit késöbb.
7.
7.
rolmanus
7 - Szerintem előbb utóbb fogsz tudni játszani vele. de csak ha erőműved van. Én pont a gép folyamatos fejlesztgetését utálván vagyok konzolos.
6.
6.
G Logan
Cris jól kigyurta magát az RE 1 otta.
5.
5.
mani22
sajna én nem tudok játszani vele de a videók alapján király lessz!
3.
3.
@darkking@
Egyetértek veletek.. egy demó nagyon jól jönne... én mindig is szerettem a Resident evil... játékokat :) igaz régen féltem a játék közben :):) de ez rég volt !Remélem minél előbb kijön
2.
2.
Aramisz93
Nem tudom hogy mennyire lesz ez még túlélő horror...ez a baj:S
1.
1.
Dcrysis02
Na igen egy demó nem esne rosszul senkinek sem.De kiváncsi vagyok mennyivel késöbb adják ki a GFW verziót.És hogy ahhoz lesz-e egyáltalán demó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...