Letölthető a MotorStorm: Pacific Rift demója

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 17.
  • Letöltés
Link másolása
A szokásos heti frissítés keretében befutott a PlayStation Networkre a MotorStorm: Pacific Rift kipróbálható változata, mely egy pályán keresztül mutatja be a játékot.
A szokásos heti frissítés keretében befutott a PlayStation Networkre a MotorStorm: Pacific Rift kipróbálható változata, mely egy pályán keresztül mutatja be a játékot.



A demót akár egy barátunk társaságában is játszhatjuk, már amennyiben lesz szíves átfáradni hozzánk, hiszen egyelőre csak az osztott képernyős játékmódot próbálhatjuk ki. A motorsportok szerelmeseinek kötelező a demó letöltése, de mindenki másnak is ajánljuk sok szeretettel. Érdemes egyébként még körbenézni a PSN-en, hiszen a napokban jelent meg a PS3-as Brothers in Arms: Hell's Highway demója is, no meg számos érdekes kiegészítőt tölthettek le a Rock Bandhez, az új Tiger Woodshoz és az Eye of Judgmenthez.
10.
10.
PS3-balu
hogyan lehet leszedni??

pls
9.
9.
xPLAYSTATION3x
Igazad van ferrari123 szerintem is gyönyörű nekem az első rész is tetszett de a második még jobb lett főleg az osztott képernyős mód miatt engem meggyőzött ez a játék!
7.
7.
TONYSAKKA
Két lépés előre,egy hàtra!!

Ez a véleményem,papírmasé fàk'gagyi fizika...

Az 1 et 3évig csinàltàk-megis làtszik!!De ezt a koholmànyt..

Megint lessz témája a konkurensnek.Miota elment KUTARAGI csak az àtlagot nyomjàk!
6.
6.
csery8
szerintem az 1. jobb volt.
5.
5.
thomee84
azért mindenképp valami hasonlót kellett alkotni az 1-hez, hogy megtartható legyen a vevőkör:) mondjuk több a pálya ahogy olvasom, de szerintem megint mindenki hamar hozzászokik a sok zöldhöz, homokhoz, vízhez.. de amúgy jól elszórakozok vele:)
4.
4.
ps3
az egyhez képest átlagos!

újítások vannak benne de azok nem feltétlenül a javát szolgálják a gamenek! :( kár érte
3.
3.
laca009
:) ezt majd muszáj valahogy kiprobálnom föleg azért mert van benne slipknot számok mint a crash tailerében is volt:) gametraileren láttam a legujabb albumukrol van:) az all hope is gone-rol naon faxa let az biztos



az 1-hez képest milyen? :)))
1.
1.
ferrari123
Már letöltöttem. Fantasztikus!A Sony megint megcsinálta a tutit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...